promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló: pokoli hangok jöttek az égből Magyarország több városában, íme a videó az elképesztő eseményről
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hátborzongató, hogy mit rögzítettek.

Időnként megesik, hogy különös hangok hallatszanak az égből, ezek lehetne olyanok, mintha valamiféle repülőgépek vagy mechanikus szerkezetek köröznének felettünk, de néha meglehetősen túlvilágiak, mintha egyenesen a pokolból jönnének. És sokan tényleg erre asszociálnak, amikor ezeket a különleges videókat felteszik a YouTube-ra. 

Az utóbbi napokban sok magyar városban ismét lehetett hallani ezeket a zajokat, Budapest közelében, Solymáron és Pilisvörösváron, illetve Esztergomból is érkeztek ilyen videók, utóbbi esetben a vármegyei lap online változata, a Kemma is megosztott korábbi felvételeket hasonló hangokról.

Honnan jöhetnek, mik lehetnek ezek a rejtélyes hangok? A furcsa morajlásokról korábban a 24.hu közölt egyterjedelmesebb cikket, amelyben többek között arról is beszámoltak, hogy ez egy világjelenség, nagyon sok helyen vannak feljegyzések efféle különös zajokról, és már több száz éve. 

Több tudós és szakértő is a zajok nyomába eredt, egyesek azt állítják, hogy valamiféle különleges légköri jelenség állhat a dolog hátterében. Sokan pedig azon az állásponton vannak, hogy a légkörbe belépő meteorok suhanása okozza ezeket a morajlásokat. De ami kicsit félelmetes az egészben, hogy konszenzusos magyarázat nem áll készen, így egyelőre bizonytalanok vagyunk a fura hangokkal kapcsolatban tudományos részről is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás