promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átlátszó ruhában mutatta meg őrjítően dundorodó fenekét Dua Lipa, a hét legforróbb felvétele
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Letaglózó fotók készültek Dua Lipáról.

Dua Lipát a világ egyik legszexibb énekesnőjeként tartják számon, a fél világ megőrül érte, koncertjei általában telt házzal futnak. A rendkívül tehetséges énekesnő rajongóival folyamatosan kommunikál a közösségi oldalain is, ahová olykor egészen meghökkentő, polgárpukkasztó, máskor pedig megdöbbentően intim, bevállalós és féktelenül bulizós képeket tölt fel rendszeresen.

Dua Lipáról megszokott ez a kitárulkozós és bevállalós attitűd, a fellépésein is meghökkentően lenge ruhákban tűnik fel a színpadon. De vannak olyan pontos é események az életében, amikor még a szokottnál is meglepi a közönségét, és magát a nagy esemény résztvevőit is.

Most a milánói divathéten jelent meg egy olyan öltözetben az énekesnő, amelytől sok ezer embernek leesett az álla, még többnek pedig tátva maradt a szája. Dua Lipa ugyanis egy úgynevezett pucérruhát öltött magára, ami elképesztően jól állt rajta. Az átlátszó ruha alól csupán a melltartó és a bugyi látszódott ki.

A milánói divathét amúgy hétfőn kezdődött, rengeteg sztár képviseltette magát, így pedig több galériát is meg lehetne tölteni azokkal a fotókkal, amelyek a helyszínen készültek. Ám nagyon sok újság csak Dua Lipát emelte ki, aki tényleg jócskán kiakasztotta a szexiségmétert.

Íme pár fotó a gyönyörű énekesnőről az átlátszó ruhában:, akinek Magyarországon is több tízezer rajongója van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás