promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitárt szárnyú angyal jelent meg egy tóparton, fantasztikus fotó készült róla
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen dermesztő a látvány.

A tél nem mindig olyan kegyes az emberekhez, mint például idén Magyarországon, néha egészen borzasztó fagyokkal tesz minket próbára. Így volt ez tavaly az Erie-tó kanadai felén is, ahol az egyik környékbeli lakó döbbenetes „látomást” örökített meg.

Egy angyal bukkant fel ugyanis a parton, hatalmas szárnyakkal, hófehérben tündökölve, vagyis éppen úgy, ahogy például a bibliai leírások alapján is elképzeljük. Nem csoda, hogy a 65 éves szemtanú, Ben Tucci eleinte nem is mert a közelébe merészkedni.

FOTÓ ITT! KLIKK!

De aztán csak megtette, és ekkor kiderült, hogy nem is annyira természetfeletti a jelenség, sőt éppen a természet munkája. A letaglózó „szobor” ugyanis egy lámpavas volt, amelyre hirtelen nagy mennyiségű jég fagyott rá, és így alakult ki az elképesztő forma.

„Távolról tényleg úgy nézett ki, mintha egy arkangyal terjesztette volna szét a szárnyait. Ahogy közelebb értem hozzá, akkor láttam meg, hogy a kereszt alakú vasra rakódott rá a jég”

– magyarázta Ben. Azután már megkönnyebbült, és arra gondolt, micsoda szerencséje van, hogy láthatta az anyatermészet által rendezett spirituális „színdarabot”. Az efféle képződmények egyébként nem is olyan ritkák, sőt akadnak köztük egészen félelmetesek.

Maga Ben is látott, sőt fotózott már hasonlót, szintén az Erie-tó környékén. Pár éve egy olyan jégképződménnyel hozta össze a jó vagy rossz sors, amely magát a Kaszást idézte meg, pengeszerűen előrenyúló kezeivel, természetesen akkor is a frászt hozva az ilyen alakzatokra valahogy mindig rátaláló fotósra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás