promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túlságosan is vonzónak tartotta mindenki, kénytelen volt eljönni a Mekiből egy eladó
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azóta megtalálta a számítását máshol.

Magyarországon sok fiatalnak jelent ugródeszkát egy McDonald's üzletben dolgozni, ahol megtanulhatják, mit jelent keményen és szervezetten melózni, mielőtt kikerülnek a munka „valódi” világába.

Sokan az efféle állást zsebpénzkeresetként fogják fel, és úgy tűnik, hogy ez külföldön is így van. A skót Melanie Collett is a Mekiben kezdett el dolgozni, ahonnan azonban viszonylag gyorsan kikerült, mégpedig egy merőben szokatlan indok miatt: túlságosan is csinos volt.

Keresett tehát egy jövedelmezőbb foglalkozást magának, és ezt az OnlyFans erotikus fizetős oldalra regisztrálásban találta meg. Melanie ma már fontezreket keres azzal, hogy általában fehérneműben pózol a követői (és előfizetői) előtt.

A 20 éves lány számára tehát hamar „undivá” váltak a hamburgerek, de azért is kellemetlenül érezte magát a munkahelyén, mert a vezetőség, a kollégák és persze a vásárlók is folyton a külseje alapján ítélték meg. Ott 6 fontot (2600 forintot) keresett óránként, az OnlyFanson viszont összejön neki az 1500 font (közel 650 ezer forint) is naponta.

„Sok munkatársam flörtölt velem, és amikor eljöttem, többen javasolták, hogy az OnlyFanson kellene folytatnom. Páran azóta már előfizetőim, a főnököm viszont kifejezetten utált engem”

– mutatott rá az érdekes munkahelyi viszonyokra a lány. A felettese talán azért pikkelt rá, mert a jellegtelen egyenruhában is igyekezett jól kinézni, a smink és a műszempilla sohasem maradhatott el. Most viszont ezek kötelező elemek, és a mellben nem túl erős, de kétségkívül rettentően csinos Melanie már az Instagram-oldalán is igyekszik felkelteni a férfiak érdeklődését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás