promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden éjszaka partnert cserél két pár, azt se tudják, ki a gyermekeik apja
Borítókép:  Profimedia (képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Együtt érzik családnak magukat.

A féltékenység gyakran megjelenő érzelem a párkapcsolatokban, éppen ezért meglepő, hogy néhányan mennyire képesek azt semmibe venni, kiiktatni a mindennapjaikból. Így van ezzel az a két fiatal pár is, akik meglehetősen különös szokást vettek fel.

Az amerikai Alysia és Tyler egy fedél alatt élnek Seannal és Tayával, de ez még semmi, ugyanis a srácok minden éjszakára partnert cserélnek. Ez olyan megszokott gyakorlattá vált náluk, hogy a gyermekeik esetében még az sem világos, hogy melyiknek ki a biológiai apja.

A fantasztikus négyes hagyományos házasságban él (a fent említett párosításban), ám ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a férfiak és a nők rendszeresen a másik partnerrel bújjanak ágyba. Alysia és Tyler 2019-ben ismerkedtek össze a weben keresztül, és csakhamar rátaláltak a másik párra, hogy a következő évtől már közösen éljék az életüket.

A nőknek eddig egy-egy gyermekük született, hét hónap különbséggel, ám azt nem forszírozták, hogy kitől, mert nem akarják, hogy bárki egyenlőtlennek érezze magát a családon belül. Amelynek egyébként tagja a Tyler előző kapcsolatából származó két gyerek is.

„Találkoztunk, és egyszerűen szerelembe estünk egymással. Amióta összeköltöztünk, együtt neveljük a gyerekeket, így vagyunk egységes család. Ma már az a természetes számunkra, és én is hálás vagyok érte, hogy több partnerrel nevelhetjük a gyerekeket”

– mondta Taya, akitől azt is megtudhattuk, hogy a két szülői hálószoba a házuk két ellentétes végében helyezkedik el. A lányok mindig ugyanabban az ágyban hajtják álmukra a fejüket, vagyis a férfiak vándorolnak hol ide, hol oda, és persze nem elégszenek meg mindig a csendes szundikálással. Másokkal viszont egyikük sem randizik, mindenkinek bőven elég a rá jutó két partner.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás