promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megharapott egy légiutaskísérőt, miközben félmeztelenül cigizett egy őrjöngő női utas egy orosz járaton – videó
Borítókép:  Youtube / Screenshot - Mirror
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy nő megharapott egy légiutas-kísérőt, majd félmeztelenre vetkőzött, és rágyújtott egy repülőgép vécéjében, miközben azzal fenyegetőzött, hogy be fog törni a pilótafülkébe – derül ki egy orosz járaton készült videóból. 

A 49 éves Anzhelika Moskvitina feltehetően ittas volt, amikor az Aeroflot Sztavropolból Moszkvába tartó járatán egy mosdóba indult.

Nyilvánvalóan titokban dohányozni kezdett a wc-ben, miközben a gép enyhe turbulenciába került. Miután észlelték és kitessékelték a mosdóból, azt mondta hangosan, hogy halálra vannak ítélve, és mind megfognak halni.

Levette a felsőjét, és félmeztelenül állt az utasok előtt. A légiutas-kísérő megpróbálta megnyugtatni és rávenni, hogy vegye fel újra a ruháit.

„Hölgyem, foglaljon helyet, és öltözzön fel”

– mondta neki a staff egyik tagja, ahogy a videón látható.

„Hol vannak a ruhái, hölgyem? Viselkedésével megsérti a repülésre vonatkozó szabályokat. Vannak itt gyerekek is. Legyen feléjük tisztelettel”

– mondta egy légiutas-kísérő a dühös nőnek, mire az ezt válaszolta:

„Tisztelem a gyerekeket. Mi több, szeretem a gyerekeket. Megértem, hogy bekerülök egy elmegyógyintézetbe vagy egy börtönbe. De akkor is a pilótafülkébe akarok menni.”

A legénység megpróbálta feladni a ruháit az utasnak, azonban ő hevesen tiltakozott:

 „Kérem, menjenek innen. Öljenek meg itt helyben, de én akkor is dohányozni fogok”

– hallható a videóban. A business osztály utasai látszólag segítettek a személyzetnek, hogy feladják az utasra legalább a melltartót, majd a pilóta utasítására műanyag bilincset tettek a nőre. A lárma során megharapott egy férfi légiutas-kísérőt, akinek orvosi ellátásra lett szüksége. Végül megbilincselték, és a moszkvai Seremetyevói repülőtéren őrizetbe vették a rendőrök.

Az Aeroflot légitársaság jogszabálymódosítást követel az utasok egyre gyakoribb helytelen viselkedésére miatt.

Az utas minősíthetetlen magatartása miatt a repülőgép parancsnoka úgy döntött, hogy megfékezi a dühöngő utast. Az Aeroflot szorgalmazza egy központi feketelista létrehozását, ahol minden garázdaságot elkövető utas neve felkerül és eltiltásra kerülnek a repüléstől a légitársaságnál. Videó ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás