promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Bea elfeledett vetkőzése videón – tényleg nagy és lapos a feneke?
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bea asszony csúcsformában szerepelt a lapban.

Gáspár Beának nincs könnyű élete Győzike mellett, ezt alighanem nyugodtan kijelenthetjük, annak ellenére, hogy a magyar átlagnál jobb életkörülmények közt élhetnek. De az ő házasságuk is számtalanszor került válságba, volt benne megcsalás és elköltözés is, mint azt nemrég Lakatos Levente YouTube-csatornájáról is megtudhattuk.

Bea asszony 2005-ben vált országszerte ismertté, amikor váratlanul jól, sőt profin szerepelt az eredetileg a férjére kitalált RTL-realityben, a Győzike Show-ban. Ettől kezdve ő is bekerült a magyar bulvársajtó állandó szereplői közé, és a népszerűsége máig töretlen.

A 48 éves szőke szépséggel kapcsolatban talán már kevesebben emlékeznek arra, hogy ugyancsak 2005-ben elvállalt egy erotikus fotózást a CKM férfimagazin számára. Persze csak diszkréten, finoman, sőt állítólag a férje rábeszélésére.

Bea fekete, majd fehér bugyiban és melltartóban pózolt a kamerák előtt, egyebek mellett egy dögös narancssárga Lamborghini sportkocsi mellett. Fennmaradt egy nem túl jó minőségű videó is a nagy eseményről, amelyben a szókimondó asszonyság önkritikusan nyilatkozott magáról:

„Nagy a hasam, széles a csípőm, nagy a s*ggem, de lapos. Nagy a tokám, vastag a combom, és a karom is vastag”

– sorolta félig-meddig viccesen, pedig az akkor 31 éves asszonykában aligha találhatott bárki is kivetnivalót. Négy esztendővel később aztán a Playboy is le akarta vetkőztetni, ám Bea nekik már nemet mondott. Győzike akkoriban azt nyilatkozta, hogy a felesége ne pucérkodjon, hanem maradjon otthon, és főzzön, és inkább odaadja neki ő a férfimagazin által ajánlott pénz kétszeresét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás