promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai döntést hozott a 19 éves bugyimodell, ez most fájni fog a szemeinknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Leonardo DiCaprio legújabb barátnője, Eden Polani máris likvidálta magát az Instagramról, mert annyira sok bántást kap a híres színész miatt, hogy inkább nem kíván szembesülni az igazságtalan vádakkal és aljas kívánságokkal. A jelek szerint a fiatal lány nem kíván Leo hódítás listájára felkerülni. 

Az igencsak látogatott Page Six hívta fel rá a figyelmet, hogy, Leonardo DiCaprio legújabb barátnője fontos lépésre szánta el magát, ami egy korabeli kis hírességnek valóban komoly érvágás lehet. Eden Polani ugyanis elhatározta, hogy egy kis időre visszavonul a közösségi média egyik legtoxikusabbnak számító szegmensétől, az Instagramtól.  Pedig a fiatal modell egyelőre tagadja, hogy bármi is lenne közte és az apja korabeli sztárszínész között. 

A pletykák kirobbanása óta a 19 éves Polani Insta-követőeinek száma felkúszott 230 ezerre, ám a hölgyemény nem sokáig bírta a kéretlen áradatot. Lévén sok-sok kritikus azzal bilogozta meg, hogy ő is csak egy következő fejezet DiCaprio tinihódításai között, akiket még 25 esztendős koruk előtt le szokott cserélni. Eden kisasszony annyira besokallt a gonosz beszólásoktól és kívánságoktól, hogy törölte vagy felfüggesztette egyelőre az Instagram-profilját. 

Sőt, a Page Six már arról is infózott, hogy Polani szégyenében még csütörtökön hazarepült Izraelbe, hogy megbékítse a családját. Állítólag a hozzátartozói nagyon megorroltak rá, hogy a bulvár címlapokon foglalkozott ártatlan(?) kislányuk pasitémájával, aki ráadásul  29 évvel idősebb tőle. Azért nem lepődnénk meg, hogy ha valóban igaz lenne a románc, lécén az Oscard-díjas színész már többször is hódított a közel-keleti állam szépségei közül. 

FRISSÍTÉS: szerencsére újra elérhető Eden Polani Instagramja, ám az interakciós lehetőségek meglehetősen korlátozottak. Viszont jó hír, hogy tovább élvezhetjük a bugyimodell festői képeit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás