promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin döbbenetes dolgot mondott, majd egyetlen kézmozdulattal megalázta az egész Nyugatot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Putyin egyáltalán nem rezelt be az Oroszországot sújtó szankciók miatt.

Mindössze napokra vagyunk a Magyarországra is nagyon negatív hatást gyakorló orosz-ukrán háború első évfordulójától. Az oroszok állítólag komoly mozgósításba kezdtek és mindent eldöntő csapásra készülhetnek, az ukránok pedig modern fegyverekkel várják ezt – vagyis hiába szeretnék nagyon sokan, a gyors, nyugodt békekötés lehetősége sajnos egyre csak távolodik.

A különböző hatalmak rendkívüli eszközökkel próbálják rábírni az oroszokat, hogy hagyják abba a különleges hadműveletüket, hiszen az utóbbi közel 1 évben rengeteg szankciót vetettek ki Oroszországra, és számtalan hatalmas márka, vállalat vonult ki onnan – de úgy tűnik, hogy ez egyáltalán nem hatotta meg az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint, aki a minap egészen döbbenetes dolgot mondott ezzel kapcsolatban.

„Oroszország jelesre vizsgázott az ország gazdasága ellen hozott szankciók elhárításában, ami váratlan fejlemény volt a Nyugat számára. Reményeim szerint a nehezén már túl vagyunk, és haladunk előre”

mondta Putyin, majd egy gúnyos kézmozdulattal búcsút is intett az Oroszországból kivonuló vállalatoknak, ezzel pedig mondhatni elég csúnyán megalázta a Nyugatot.

Nem meglepő, hogy az orosz elnök továbbra is határozottan kommunikál, hiszen ebben a helyzetben nem engedheti meg magának, hogy bármilyen szinten gyengeséget mutasson, főleg nem a külvilág felé. Putyinnak valószínűleg az a célja, hogy a lehető legerősebbnek érzékeltesse Oroszországot, még úgy is, hogy sokak szerint csúnyán leszerepeltek a háború eddigi közel 1 éve alatt.

Itt lehet megnézni Putyin gúnyos, integető kézmozdulatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás