promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen összeomlott a Szerencsekerék játékosa, még Kasza Tibi sem tudta a megfejtést
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonnal könnyek szöktek a vesztes játékos szemébe, ám ennek ellenére Kasza Tibi lazán vette a drámai végjátékot. A TV2 játékmestere már hozzászokhatott a katartikus fődíjjátékokhoz, ám a mindig humoránál lévő showman talán kicsit több empátiát is mutathatott volna a hölggyel szemben.

Fontos leszögezni, hogy a műsor rajongói máris csalást kiáltanak az álmodozó és szemrevaló Luszi bukása miatt. A nézők szerint ugyanis a játékos igenis kimondta a megfejtést még a visszaszámlálás alatt. Sok vájtfülű ember szerint elhagyta Luszi száját a „vákuummasszázs" szó, és csak Tibi zavaró hadarása és közjátéka miatt nem került pozitív elbírálásra a jó megfejtés. Bár a jelek szerint maga a versenyző nem gondolja, hogy ez így történt volna, mert „veresége" miatt teljesen letörten fogadta Kasza reakcióját.

A Szerencsekerék rendre a kritikus tömeg és az elégedetlen rajongók kerreszttüzében ég, és minden pillanatban árgus szemek figyelik Kasza és a stáb kisebb és nagyobb hibáit. Természetesen valóban becsúszhat néha egy-egy baki, ám a nézők olykor valóban túlzásba esnek, és azt hallanak, amit szeretnének. A játék Facebook-oldala tegnap este óta forrong, és azóta is igazságot követelnek a szimpatikus Luszinak. 

„Most ez egy igazi csalás volt számomra is."

„Én is hallottam, hogy kimondta! Visszapörgettem és a család is hallotta!!! Ez nem kicsit csalás!!!"

„1 másodperc volt hátra és kimondta valóban a jó megfejtést. Háromszor visszatekertem."

„A TV2 nézze vissza, mert ki lett mondva a jó válasz."

– zúgtak az ilyen, és ehhez hasonló kritikák a Szerencsekerék felé.

Az biztos, hogy Luszi szerencsére nem távozhatott üres kézzel, lévén már garantált nyereményként magáévá tehetett egy trambulint és egy SUP-ot. Ezen vigasz felől próbálta meg közelíteni Kasza Tibi is a játékosa drámáját, aki a könnyeivel küszködve harapdálta az ajkait, és nyelte vissza keserűségét, elbukott álmait.

A teljesen elszállt játékmester eközben a nagy hallgatás kék óceánjáról hadovált, és hogy majd a part széléről, a trambulin segítéségével ugorhat Luszi a majdani SUP-deszkájára. Totális megsemmisülés, Sydney ideális biodíszletként egyetértően bólogat és mosolyog, míg a vesztes kínjában felnevet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás