promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle-t szégyenteljes vádakkal illeti a féltestvére – Meddig bírja ezt még Harry herceg?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle ismét egy botrány kellős közepében találhatja magát a féltestvére vádja miatt. A finom kommentek szerint is minimum feltűnési viszketegségben szenvedő hercegné egyértelmű hasonlóságot mutathat a nálánál jóval idősebb Samanthával. Ugyanis utóbbi egy keresetet nyújtott be egy amerikai bíróságon azért, hogy anyagilag kárpótolja húga az őt ért sérelmekért.

Mert bizony, szegény Samantha nehezen viseli, hogy kistestvére a nemzetközi médiában haknizik, és szinte teljesen igyekszik kizárni az életéből múltját, a rokonságát. Megán látványos módon szakított addigi, Los Angeles-i életével, amikor Harryvel való viszonya révbe érni látszott. Igaz, aztán éppen ő volt az is, aki rábeszélte brit szerelmét a királyi családtól való elhatárolódásra. S csak ezt követően költöztek át az Egyesült Államokba, hogy mindenféle talk show-kban lökjék el magukat Károlyéktól, és az ő konzervatív létformájuktól. Sőt, szinte már streaming sztárrá evolválódtak a Netflixnek köszönhetően. 

Korábban remek haknikat biztosított számukra a legendás Oprah is. Többek között a TV-s háziasszonynál elhangzottakat sérelmezi Meghan Markle 58 éves nővére, Samantha is. A középkorú nő beperelte féltestvérét, mondván rágalmazás és becsületsértés érte őt azáltal, hogy a hercegné tulajdonképpen egyke gyerekként hivatkozott magára. 

Samantha a panaszában világméretű megaláztatásra panaszkodik, illetve arra, hogy szégyennek és gyűlöletnek tette ki őt. Hamis állításnak tartja azt, hogy „virtuális idegenek” lettek volna. Igazságtalannak titulálja azt, hogy Meghan gyermekkori nehézségekre hivatkozott. Felidézte azt is, hogy a húg állításaival szemben apjuk igenis jó szülő volt. Többek között ő állta a későbbi hercegné drága magánoktatását, és még a silány színészi karrierjét is segített elindítani. 

A BBC híre szerint Harryék jogi képviselete már reagált az illetékes bíróság felé, és arra kérik az eljáró bírót, hogy ne vegyen figyelembe nem releváns információkat. A tét nem kevés, lévén Samantha Markle 75 ezer dollár kártérítést követel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás