promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemtanú volt rá: Kucsera Gábor összekavart G.w.M exével?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, Kucsera Gábor Nagy Melanie-val szűrte össze a levet.

Amióta berobbant a hír, hogy válik Tápai Szabina és Kucsera Gábor, nem telik el nap, hogy ne jelenjen meg valahonnan egy "közeli ismerős", aki eddig sosem hallott információkat árul el valamelyik bulvárlapnak. Az egyik legnagyobb bulváros Facebook-csoportban most az a pletyka terjedt el, hogy Kucsera Gábor G.w.M exfeleségével, Nagy Melanie-val kavarhatott össze, ugyanis a hölgy lakásából látták kijönni.

Mi több, egy olvasó-riporter állítólag a Blikk-nek árulta el, hogy Melanie és Gábor viszonya régebb óta tarthat, minthogy Szabina nagydobra verte a válásukat.

„Hétfő délután, három óra körül az ismerősömhöz mentem látogatóba, aki ugyanabban a házban lakik, ahol Melanie. Ekkor láttam meg Kucsera Gábort, aki épp Melanie lakásának ajtaján lépett ki. Nem volt nehéz felismerni, hiszen sokat láttam a tévében. Persze lehetséges, hogy csak egy kávéra ugrott fel, hiszen létezik barátság férfi és nő között, mindenesetre szemet szúrt a furcsaság”

- fogalmazott a szemtanú, akinek szavaira Nagy Melanie nevetve reagált:

„Már én is hallottam a hírt, remélem, ezen mindenki jót mulat. Ha csak nem az édesanyámnál járt Kucsera Gábor, akkor nem tudom, hogy mit csinált nálam. Viszont, ha tényleg járt ott, akkor én is szeretném tudni, mit keresett a házamban. Soha életemben nem láttam az embert, még a hangját sem ismerném fel”

Persze nem csak az olvasó-riporter, de néhány sztárvilágban járatos informátor is érdekes dolgokat közölt - persze a nevüket nem vállalták.

„Korábban Melanie mesélte, hogy már túl van a gyermekei apja által okozott csalódáson, és újra elkezdett ismerkedni. Így jött a képbe az általa csak ismert sportolóként említett úriember, akivel a nyári hónapokban kevesebbet látták egymást, mert a férfi sok időt töltött vidéken”

- mondta az ismerős, akinek állítása szerint Kucsera Gábor sokszor tartózkodik vidéken, hiszen Nagyvázsonyban van KucsiTanya nevű vállalkozása, ahol 8-16 éves gyerekeket táboroztat. Egy másik informátor elmondta, hogy G.w.M exe már nem egyszer említette, hogy van valakije, akivel jól érzi magát.

A Blikk felhívta Kucsera Gábort is, hogy megtudják, milyen viszonyban áll Nagy Melanie-val, de a volt sportoló egyszerűen bontotta a vonalat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás