promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsiék viselkedése nagyon kínos volt a Qatar Airways dohai járatán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dúl a szerelem az özvegy életében.

Berki Mazsi, vagyis eredeti nevén Katona Renáta nem győzte kifejezni a nyilvánosság felé, hogy mennyire komolyan összeroppant a gyásztól Berki Krisztián 2022. májusában bekövetkezett halála miatt, és arra is volt példa, hogy elsírta magát egy-egy interjúban. Sokan bántották őt, hogy miért megy táncos műsorba, meg miért utazik luxusnyaralásra Balira és a Balatonhoz, de ő mindig a kislányára hivatkozott, és hogy el kell menekülnie a gyász elől, mert különben beleőrül.

Ellenben mindez már a múlt. Két olvasói levelet is kaptunk, melyben olvasóink leírták, hogy együtt utaztak a repülőgépen Berki Mazsival és szerelmével, ezért személyesen meggyőződhettek a jelenlegi kapcsolatról.

Az egyik levélben ezt írták:

„Úgy 4 sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Quatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!"

A másik levélben ezt osztotta meg velünk olvasónk:

„Berki Mazsival egy gépen utaztam, és láttam, hogy a párjával nagyon szerelmesek. De tényleg, olyanok voltak, mint a friss nászutasok, kicsit irigyeltem is őket. A férfi egyébként nagyon hasonlít külsőre Berki Krisztiánhoz, igaz, fiatalabb kiadásban. Viszont egymáshoz átkiabáltak a srácok a sorok között, a legfontosabb volt számukra, hogy mindenképp upgradelni kell a következő járatra vagy csatlakozásra a jegyük, ezt még én is kihallottam, pedig elég messze ültem tőlük.”

Berki Mazsinak a párja egyébként egy dúsgazdag vállalkozó, és Berki Krisztián barátja volt. Bár az úti céljukat nem írta meg egyik olvasónk sem, jó nyaralást kívánunk nekik. Reméljük, a nyaralásuk során viselkedésükkel sikerül majd öregbíteni a magyarok hírnevét, nem úgy, mint ezen a járaton.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás