promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mennyire könnyű ágyba vinni?” – megkérdezték, és az egykori szlovák szépségkirálynő nem kertelt a válasszal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Veronika Rajek most nagyvadra vadászik.

A közelmúltban nagy port kavart, amikor az amerikai sztársportoló Tom Brady váratlanul elvált a szupermodell Gisele Bündchentől, akivel 2009 óta voltak házasok. Állítólag egy másik hölgy áll az ügy hátterében (naná), mégpedig az exfeleség fiatalabb kiadásának számító, 27 éves Veronika Rajek.

A dús keblű szépség félig-meddig atyafink, hiszen Szlovákiában született, sőt 2016-ban meg is nyerte hazája szépségversenyét. Ő egyelőre tagadja, hogy bármi köze lenne Bradyhez, azt állítja, hogy csupán nagy rajongója a 45 esztendős amerikaifutball-játékosnak.

Amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik, addig hinnünk kell neki, és inkább foglalkozzunk azzal, hogyan viszonyul Veronika általában a férfiakhoz. Egy podcastban például – amelyet a spanyol Marca című lap idézett – megkérdezték tőle, milyen nehéz őt ágyba vinni.

„Azért imádom Amerikát, mert itt szabadon lehetsz bárki. Szlovákiában sokkal szigorúbbak az emberek egymáshoz. Mivel mindig szexi ruhákat viselek, a szlovák csajok úgy hiszik, hogy mindenkivel d*gok, de ez nem igaz, nagyon nehéz d*gni velem”

– osztott meg az egykori szépségkirálynő szabadszájúan egy érdekes információt. Talán a fentiekből is kikövetkeztethető, hogy esze ágában sincs egyelőre hazatérni, mert ott nagyon könnyen megbélyegeznek bárkit.

Mivel Veronika regisztrált az OnlyFans erotikus oldalra is, Szlovákiában egyértelműen lotyónak van elkönyvelve. Kevesen tudják, hogy odahaza maradt a 18 éves húga, aki szintén nagyon bájos, ám egyértelműen visszafogottabb nővérénél:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás