promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó pucér képeket fog árulni magáról az interneten, készíthetjük a pénztárcánkat
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó szeretné megmutatni, hogy az ő korában is esztétikus egy női test.

Az ország a Való Világ második szériájában ismerhette meg a szuperszexi Molnár Anikót, aki utána még A Nagy Ő című műsorban is szerepelt. Az évek alatt több helyen is láthattuk őt, sőt, egészen pikáns projektekben is benne volt. A rajongói legnagyobb örömére most sem tűnt el a híresség, hiszen jelenleg is aktív, csak már nem szerepel olyan rendszeresen nagy, felkapott műsorokban – de most izgalmas dologra szánta el magát.

Sokan Magyarország egyik legkívánatosabb nőjének tartják a jelenleg 47 éves Molnár Anikót, aki időnként nagyon dögös képekkel lepi meg a követőit Instagramon. Ezeket a felvételeket akkora örömmel fogadják az emberek, hogy a híresség arra jutott, hogy rengeteg világsztárhoz hasonló módon ő is indít egy OnlyFans oldalt, ahol elvileg kicsit többet is megmutat magából – persze egy bizonyos összegért cserébe.

„Egy jó ideje gondolkodtam azon, hogy elindítok egy OnlyFans-oldalt, és most már meg is tettem az első lépéseket. Regisztráltam, és már el is fogadták a jelentkezésemet. A további lépésekkel azonban nem vagyok teljesen tisztában, így még nem él az oldalam. Úgy gondolom, hogy az induláshoz és a további működtetéshez szükségem lesz majd egy szakemberre, akit még keresek. Hamarosan új vizekre evezek. Kedvem van hozzá, meg szeretném mutatni, hogy 47 évesen, filterek nélkül is esztétikus egy női test”

árulta el Molnár Anikó.

Az biztos, hogy az utóbbi években sem lankadt a hódolók lelkesedése Molnár Anikó iránt, így valószínűleg nagyot fog robbanni az OnlyFans oldala, ha valóban bevállalós anyagokkal jelentkezik rajta, hiszen sokan kíváncsiak még most is a pucér, vagy majdnem meztelen testére – főleg az ehhez hasonló Instagram-posztok láttán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás