promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Erős Antónia arcával? Sokkoló képen a magyar híradós
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rémisztő kép került ki Erős Antóniáról, az arcával történt valami.

Erős Antóniát az egész országban jól ismerik, hiszen egy megkerülhetetlen televíziós személyiség.Az idén 52 éves magyar híradós 1993-ban kezdett el dolgozni a Kaposvári Városi Televízió riportereként, majd az MTV Pécs Körzeti Stúdiójának alkalmazásában állt, mint szerkesztő-riporter.

1998-ban kezdett el dolgozni az RTL Klubnál, ahol kétszer is megválasztották a legnépszerűbb női műsorvezetőnek. 2015-ben a Forbes a 6. legbefolyásosabb magyar nőnek választotta a médiában. Antónia már évtizedek óta Szellő Istvánnal vezeti az RTL Híradót, országszerte sokan szeretik őt, közösségi oldalán pedig több, mint 43 ezer fős követőtábora van.

Erős Antónia 1997-ben ment férjhez Tóth Lászlóhoz, akitől 2009-ben megszülettek ikrei, Szonja Mária és Mátyás Iván. A magyar híradós még 2017-ben utazott el egy trópusi nyaralásra szeretett férjével, azonban a mesés nyaralásnak szörnyű vége lett.

Antónia az Instagram-oldalán posztolt ki most egy képet, amin megmutatta, hogy nézett ki az arca ezután a nyaralás után.

„A számat és a homlokomat figyeld! Ez nem egy rosszul sikerült szájfeltöltés volt jónéhány évvel ezelőtt, és a homlokom sem a botoxtól feszes. 2017-ben egy trópusi nyaraláson dagadt fel a szemem, a szám, az egész arcom, de máig nem tudni, hogy mitől. Nem vagyok allergiás semmire, így nem volt nálam gyógyszer vagy kalcium. És jobb is, hogy nem volt! Tudtad, hogy a kalcium nem jó az allergiás tünetekre? Sőt, még veszélyes is lehet!”

- írta a posztjában Erős Antónia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás