promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Össze-vissza beszélsz” - Lakatos Márk felvette a kesztyűt, megint nekirontott G.w.M-nek
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy eddig tartott a béke G.w.M és Lakatos Márk között.

Talán mondhatjuk, hogy Lakatos Márk az ország legstílusosabb megmondó embere, hiszen a stylist TikTokra feltöltött, csipkelődő videóit rengetegen nézik és imádják. Általában keményen, de azért bizonyos szempontból mókásan szól be a különböző celebeknek, ezzel pedig nem egyszer kavart már nagy port – többek között G.w.M-mel is volt kisebb balhéjuk, de elvileg jó kapcsolatot ápolnak.

Lehet, hogy Lakatos Márk és G.w.M barátsága most egy kicsit megromlott, ugyanis a rapper Hajdú Péter műsorában állítólag azt mondta, hogy a roma szokások szerint magától értetődő, hogy amikor a férfiak egy asztalnál ülnek, akkor nem ül melléjük a feleségük, miközben üzletről beszélnek, ugyanúgy, mint ahogy a férfiak sem hordanak magassarkút – ezekkel a kijelentésekkel pedig rendesen felháborította a stylistot.

„Drága G.w.M báttya, én tudod, hogy kamellek téged, úgyhogy már csak azért is nagyon fáj, mikor így össze-vissza beszélsz”

– kezdte a TikTokon a monológját Lakatos Márk.

A stylist ezek után arra ösztönözte egy kicsit indulatosabban G.w.M-et, hogy egy kicsit gondolkodjon el, hiszen a nőknek joguk van ahhoz (főleg 2023-ban), hogy odaüljenek a férfiak mellé az asztalhoz, és üzleti ügyekről beszélgessenek – ráadásul azt is butaságnak gondolja, hogy a férfiak nem hordhatnak magassarkú cipőt, hiszen például Andalúziában a roma táncosok is viselnek ilyen lábbeliket.

A kommentelők többsége szerint Lakatos Márknak igaza van, hiszen a visszajelzések alapján G.w.M nagyon maradinak tűnik ezzel a hozzáállással. Sokan még azt is felvetették, hogy vajon mit gondol erről a rapper menyasszonya, Kulcsár Edina, de az egykori szépségkirálynő már elárulta korábban, hogy nagyon boldog a szerelmével, és mindent meg tudnak beszélni ezzel kapcsolatban is.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás