promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Elon Musknál is vagyonosabb a világ leggazdagabb kutyája, aki Madonna ágyában alszik, és kaviárt vacsorázik - vagy mégsem?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix legújabb siker dokumentumfilmjében egy dús gazdag németjuhász meghökkentő történetét mesélik el.

Azonban az is felmerült, hogy az egész csak egy HOAX, azaz átverés.

Az egész történet Maurizio Mian meséje, aki egy olasz gyógyszergyár tulajdonos sarja. Állítólag egy német grófnő halálakor a teljes vagyonát kutyájára, Günterre hagyta.

Karlotta Leibenstein grófnő depresszióba esett fia öngyilkossága után, és a férfi németjuhásza, Günter tartotta benne a lelket. Annyira megszerette az ebet, hogy halálakor teljes vagyonát a kutyára hagyta egy szigorú végrendelettel.

Kijelölt 3 főt a Günter Alap vezetésére: az abszolút vezetőre, Mianra, a marketing vezetőre, Milan exbarátnőjére, és még egy teljes szavazati joggal bíró ügyvédre. Günter hihetetlen gazdagságban és jómódban él. Madonna villáját is megvette, ahol a díva ágyában alszik, szeret steaket és kaviárt vacsorázni. Több jachtja és magánrepülője is van, sőt még egy genetikailag módosított, tökéletes kutyadublőre is.

A végrendelet szerint egy 5 főből álló csapatot is fel kellett venni, ami csak szép emberekből állt és lényegében zenéléssel és énekléssel kellett szórakoztatniuk Güntert.

Kicsit olyan volt ez a közösség, mint egy szekta.

Azonban most jön egy csavar, és figyelem SPOILER következik.

A Netflix Gunther's Millions című filmjében Mian bevallja, hogy ő találta ki Günter történetét. Az igazság az utolsó részben derül ki. A német nő sem volt grófnő, sőt még a neve sem az volt, ahogy Mian a sorozatban hivatkozik rá.  A hölgy az édesanyjának kedves barátja volt, aki számlázásban és adózásban segített anyjának. Günter csupán csak egy nagyon jól elsült reklámfogás. Azon kívül, hogy a szőrös négylábú biztos nem bánja a hazugságot, mivel az ő élete tényleg pompában telik. És valószínüleg azt sem veszi zokon, hogy gazdája felhasználta, hogy több száz millió dollárt keressenek hazugsággal.

Günter jelenleg közte van a világ leggazdagabb emberei között, bár valószínű ő egy hasvakarással és egy csonttal is beérné.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás