promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen csinibaba volt Tomán Szabina Árpa Attila feleségeként
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között üzletasszonya egy régi videón.

Tomán Szabina és Árpa Attila 2005 és 2016 között voltak házasok, de már olyan régen szétrebbentek, hogy talán el sem tudjuk képzelni őket egymás mellett. Szerencsére fennmaradtak régi videók a weben, köztük egy közös fotózásról a Joy számára.

A sors úgy hozta, hogy mostanában mindketten foglalkoztatott szereplői lettek újra a magyar médiának. A gyönyörű egykori modell jelenleg üzletasszonyként keménykedik az RTL Cápák között című műsorában, míg exférje A Nagy Ő-ben keresett magának új párt – és talált is rövidke időre.

A Joy említett videója 8 évvel ezelőtt készült, vagyis 2015 környékén, amikor már kereken egy évtizede éltek együtt. A következő esztendőben aztán szétfoszlottak a közös álmaik, Árpa bevallása szerint egyszerűen kiszerettek egymásból, és ment ki-ki a maga útjára.

A producer-filmrendező-színész úgy emlékezett vissza, hogy a kifutón látta meg először Szabinát. Aztán a randira már feszülős bőrnadrágban, motoros mellényben érkezett, ám az a meghódítandó hölgynek nem jött be igazán.

Nem mintha a barna hajú szépség irtózott volna a lezser, hétköznapi viseletektől, hiszen a kifutón kívül ő is a farmernadrág-póló kombinációt hordta akkoriban. A Joy fotózására is így öltözködött fel, és hosszú másodpercekig még a formás popsiját is megcsodálhatjuk a koptatott nadrágban.

Manapság viszont elegáns, alkalmi viseletekben mutatja meg magát a közösségi oldalán, ahogy egy komoly üzletasszonyhoz illik. Még az első várandóssága után küzdött súlyproblémákkal, és az akkor szerzett tapasztalatokból alkotta meg saját életmód-programját.

A sztárpár visszaemlékezése ebben a videóban nézhető meg (1:10-től):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás