promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: kivillant a bugyija Van Damme észveszejtően dögös lányának, mámorító a látvány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone lányai is szépek, de Bianca Van Damme mindenkit kenterbe ver.

Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme azok az akcióhősök, akik talán a legnagyobb hatással voltak a magyar közönségre az utóbbi évtizedekben. Ezen, illetve A feláldozhatók-szérián kívül az is összeköti őket, hogy mind az ötüknek van legalább egy gyönyörű lányuk – és ugyan Sly lányai legendásan dögösek, szerintünk mégis Van Damme lánya viszi a prímet.

Bianca Van Damme rendszeresen feltűnik az oldalunkon, és ez nem véletlen, hiszen a fiatal modell/színésznő/művész észveszejtően vadító, a lehető legjobb géneket örökölte az izompacsirta édesapjától, és az egykori testépítő édesanyjától. Csak úgy ontja magából az ellenállhatatlan nőiességet, hiszen tökéletesen egyesül benne a klasszikus, elegáns, illetve a modern, nyers szépség is.

Bianca Van Damme egy ideig követte édesapját a színészi pályán, de az utóbbi időben leginkább művészként alkot maradandót. Egyes műalkotások kedvéért még attól sem riad vissza, hogy levetkőzzön, született modell Van Damme álomszép lánya – nemrég például egy olyan fotósorozatot rakott ki magáról, amin még a szürke bugyiját is megvillantja, ezzel pedig rendesen feltüzelte a követőit.

Bianca Van Damme még mindig keresi az útját, de úgy tűnik, hogy már megtalálta, hiszen ez a művészi vonal nagyon megy neki, és még az emberekre is nagy hatással van a helyenként egész bevállalós munkáival.

Ne is húzzuk tovább az időt, íme a csodálatos Bianca Van Damme friss bugyivillantós fotója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás