promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme álomszép lányának mellbimbói még két réteg ruhán is átütnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bianca Van Damme elképesztően dögös, hihetetlenül tökéletes a teste.

Gyerekkorunk egyik kedvenc akcióhőse, Jean-Claude Van Damme még most is aktív, bár sajnos azt mondta nemrég, hogy hamarosan visszavonul. Valószínűleg azért döntött így, mert már 62 éves, és ennyi idősen egyáltalán nem olyan könnyű számára kiosztani pár könyörtelen pörgőrúgást, vagy spárgázni egy nagyot – érthető, de azért sajnálatos is, mivel még mindig remek formában van.

Jean-Claude Van Damme-nak három gyermeke van, két fiú, és egy lány. Mindhárman követték őt Hollywoodba, hiszen a két srác látványos és kreatív poénvideókat csinál, illetve színészkedik, a lány, Bianca pedig szépen kipattintotta magát, ő is színészkedni kezdett, modellkedik, sportol, és a művészi körökben is maradandó nyomot hagyott maga után a bevállalós képeivel.

Bianca Van Damme egyik szenvedélye az ugrókötelezés, nagyon profi benne. A minap fel is rakott a közösségi oldalára egy videót, amin extrém feszülős nadrágban mutatja be a tudását, ezzel pedig rendesen feltüzelte a rajongóit – de leginkább a következő posztjával okozott hőhullámot, ugyanis a képein látszódott a mellbimbója, hiába volt rajta melltartó és felső is.

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy Bianca Van Damme olyan fotókat rak ki magáról, amiken rakoncátlankodnak a mellbimbói, hiszen az hamar kiderül az Instagram oldalára pillantva, hogy ő nem éppen egy szégyenlős típus – és miért is lenne az, hiszen brutáldögös, tökéletes teste van, és olyan nőies a kisugárzása, hogy lehetetlenség neki ellenállni.

Itt lehet megtekinteni Bianca Van Damme képét, amin láthatjuk a felsőjén átütő mellbimbóját:

Itt pedig ugrálókötelezés közben láthatjuk őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás