promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina irtó kívánatos fürdőruhában, de Nicole Scherzinger mellei is el fognak csábítani – válogatás

Kulcsár Edina irtó kívánatos fürdőruhában, de Nicole Scherzinger mellei is el fognak csábítani – válogatás

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik az új-zélandi modell, Georgia Fowler, aki nem olyan rég házasodott meg.

Nagyon is a csúcson van Kulcsár Edina és G.w.M boldogsága, amióta egymásra találtak. Ráadásul szintet is lépett a kapcsolatuk, amikor tavaly nyáron kiderült, hogy a rapper és a párja gyereket várnak. Az egykori szépségkirálynő nem igazán értette, miképp eshetett teherbe, mivel fogamzásgátlót szedett. Kulcsár Edina pocakja már egyre nagyobb, a mostani válogatásban azonban nosztalgiázunk, amikor még bikiniben vetette be magát az Instagramon. Biztosak vagyunk benne, hogy a szülés után újra elég hamar csúcsformába fog lendülni.

A Pussycat Dolls énekesnője nagyon gyakran szokott villantani, főleg az utazgatásai során bikiniben. Most is egy vadító fehér fürdőruhában mutatta meg magát. Nem csak egy képet töltött fel, szóval érdemes lapozni. Az énekesnő a végén még csókot is küld nekünk.

Végül jöjjön az új-zélandi modell, Georgia Fowler, akit már rengetegszer láthattunk a Victoria's Secret divatbemutatóján. Van már egy gyereke, de a házasság még csak most érkezett el nála, szóval lubickol a boldogságban. Mi persze nem az esküvői, hanem a villantós képeit mutatjuk meg nektek.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás