promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen leépült, már a lábait sem érzi a legendás pankrátor
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hulk Hogant nemrég műtötték, és azóta nem érzi a lábait.

Valószínűleg Magyarországon is mindenki ismeri a legendás pankrátort, Hulk Hogant, aki az utóbbi évtizedekben világszerte ismertté tette a pankrációt. Az arca, bajusza, stílusa ikonikusnak számít, ráadásul még filmekben is szerepelt: láthattuk a Mr. Óvóbácsiban, a Külvárosi kommandóban, illetve a Rocky harmadik részében is, amiben összecsapott Sylvester Stallone közkedvelt karakterével.

Az izompacsirta Hulk Hogan már 69 éves, 1977-től egészen 2012-ig pankrátorkodott. Ez a sok évnyi küzdelem nagyon negatív hatással volt a testére, hosszú évekig komoly fájdalmai voltak, leginkább a hátával akadtak gondjai. Többször is megműtötték a gerincét, de nem sok sikerrel, nemrég pedig újra kés alá feküdt, aminek sajnos súlyos következményei lettek az egyik barátja szerint.

Hulk Hogan hátfájdalmai állítólag elmúltak, de a műtét közben olyan idegek is megsérültek, amik miatt az egykori pankrátor már egyáltalán nem érzi a lábait, illetve az alsó felét – jelenleg sétabottal próbál mozogni, de a barátja szerint nagyon aggasztó állapotban van, egészen leépült.

Hulk Hogan aktív a közösségi oldalán, de egyelőre nem reagált a dologra, nem igazán beszél az egészségügyi állapotáról. Lehet, hogy csak átmenetileg nem érzi az alsó felét, ezért nem mond semmit, nehogy aggódjanak érte a rajongói.

A világsztár annak idején elárulta, hogy már a térde, illetve a csípője sem a sajátja, és a hátába, arcába is ültettek fémlemezeket, szóval szegény tényleg nagyon leharcolta magát az évek, évtizedek alatt.

Ez Hulk Hogan legutóbbi posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás