promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő elbukta az ígéretét Járai Máté miatt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő anno tett egy ígéretet Járai Máténak A Konyhafőnök VIP-ban, amit úgy néz nem fog tudni betartani.

Sokan emlékezhetnek, hogy Rácz Jenő és Járai Máté nézeteltérése igazán lázban tartotta a bulvárrajongókat. Gyakorlatilag harapni lehetett a feszültséget a levegőben, amikor szóba került a vitájuk.

A Michelin-csillagos szakács és a színész még 2020-ban szerepelt együtt a Nyerő Párosban, ahol erős szócsatába keveredtek. Ez addig fajult, hogy Rácz Jenő utána szóba se akart állni az RTL műsorvezetőjével. Ezt A Konyhafőnök zsűritagja keményen tartotta is, szóval amikor meghívták a Reggeli című műsorba, hogy nyilatkozzon a lánya születéséről, arra csak akkor volt hajlandó, ha nem Járai Máté ül vele szemben. Az RTL számolt Rácz Jenővel, szóval inkább más műsorvezetőt ültettek be.

Járai Máté később bemerészkedett az oroszlán barlangjába, és jelentkezett A Konyhafőnök VIP-be. Rácz Jenő már az elején kijelentette, hogy az ősellenségének aztán biztos nem fog kötényt adni. Aztán a Michelin-csillagos séf mégis a szakmaiságot nézte, és úgy volt vele, hogy Járai Mátéval még sokáig juthat.

Rácz Jenő nem lőtt mellé: a színész-műsorvezető bár nem került be a top 3-ba, azonban a legjobb férfi versenyző lett A Konyhafőnök VIP 2022-es évadában. Végül Járai Máté sírva búcsúzott el a mentorától.

Járai Máté: „Csak még egy kérdés: hogyha legközelebb műsorvezető vagyok a Reggeliben, bejössz?”
Rácz Jenő: „Ott leszek!”

A séf végül egy nagy öleléssel zárta le a kettejük közötti konfliktust.

Rácz Jenő mindig megtartja a szavát, de ez most nehezen fog menni, mert az RTL nem olyan rég bejelentette, hogy Járai Máté elköszön a Reggeli című műsortól.

 „A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől”

- írta a közleményében a csatorna.

Az RTL hozzátette, hogy Járai Máté fel fog tűnni még a Reggeliben, de már vendégként. Meglátjuk, hogy a színész legközelebb hol fog összefutni Rácz Jenővel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás