promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Labellót a csajnak!” - Tóth Andira megint rászálltak a pimaszkodó kommenthangyák
Borítókép:  TV2/Nánási Pál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami nem stimmel Tóth Andi szájával, most éppen amiatt kapja a beszólásokat.

Legyen az agyonsminkelt vagy natúr, természetes vagy túltolt, hétköznapi vagy pózolós, tetőtől-talpig felöltözött vagy hiányos öltözetű, Tóth Andi így is, úgy is folyamatosan kapja a beszólásokat a közösségi oldalára feltöltött képei alatt.

Mikor felrakta a Sztárban sztár promóciójához készült képeit, valóságos kommentcunami indult el, hiszen mindenkinek volt egy-két megjegyeznivalója Andi ruházatával kapcsolatban; még Tolvai Reni sem tudta megállni, hogy ne reagáljon az énekesnő megjelenésére.

Most viszont Andi egy nagyon visszafogott képet tett közzé az oldalán, amit Franciaország nagy kiterjedésű és népszerű síközpontjában, Les 2 Alpes-ban készített egyik reggel. Tóth Andi és Marics Peti ugyanis ide utazott, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak és síeljenek a Sztárban sztár indulása előtt.

A képen az énekesnő abszolút smink nélkül, természetes valójában látható, de úgy látszik, valaki ebbe is bele tud kötni. Andi most éppen a szája miatt kapja a beszólásokat a kommenthangyáktól (közösségalkotó, emberi lény, aki szorgosan, fáradtságot nem ismerve köszörüli a nyelvét másokon - a szerk.), a Facebook egyik bulvárcsoportjába valaki kiposztolta ezt a képet azzal a felütéssel, hogy

„Labello-t a csajnak”.

A posztoló itt nyilván arra gondolt, hogy Andinak kicsit ki van száradva a szája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás