promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mélypontra került a Crystal Nails milliárdosa: elveszítette vagyona jelentős részét
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jákob Zoltán hatalmasat bukott, pénze nagy része elveszett.

Magyarország 37. leggazdagabb embere, a Crystal Nails alapítója, és a leendő Nagy Ő. Jákob Zoltán nevét mostanra az egész ország jól megjegyezte, hiszen az elmúlt időszakban nagyon sokat foglalkoztak vele a televízióban. A TV2 Tények Plusz című műsorában több riportot is láthattunk a milliárdos üzletemberrel, hamarosan pedig a csatorna párkereső reality-jében láthatjuk, hiszen Árpa Attila után ő lesz a következő Nagy Ő.

A 43 milliárd forintos vagyonnal rendelkő Zoltán eredetileg építészmérnöknek tanult, és kezdetben itt is kezdett el dolgozni, azonban 1997-ben rálépett a vállalkozás útjára. A siker azonban nem elsőre jött, első önálló munkájával súlyos milliókat bukott. Ezután új céget alapított az egyik barátjával, ami már nyereséges volt. Életének ezen a ponján hozott egy rossz döntést, melynek következtében vagyona jelentős részét elveszítette. Erről Szakonyi Péter Aranyemberek című könyvében olvashatunk.

„Nem tagadom, ez nem jött be. Határidős ügyletekbe kezdtem és napi 24 órát ültem a monitort bámulva. Nem ment egyébként rosszul, mert öt ügyletből négy bejött. Igaz, az ötödikkel elúszott a pénz, amit addig kerestem. Egy év után ezt is feladtam...Szerencsére meg tudtam állni a lejtőn, amiben akkori apósom is aktív szerepet játszott. Jóindulatúan figyelmeztetett a veszélyre és ismét a saját cég felé terelt”

- emlékezett vissza Jákob Zoltán, aki azóta is a szépségiparban tevékenykedik milliárdos cégével, a Crystal Nails-szel, emellett van egy ingatlanfejlesztő cége is.

A Nagy Ő történetében most először nem egy ismert ember, hanem egy üzletember szívéért fognak küzdeni a csinosabbnál csinosabb hölgyek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás