promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
53 évesen is egy szőke ciklon a magyar időjós, bikiniben villantott a csodatestű Barta Sylvia
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Barta Sylvia bikiniben kényeztette magát a születésnapján.

Barta Sylvia 20 éves volt, mikor belekóstolt a televíziózásba. Pályafutását a százhalombattai televíziónál kezdte, majd később szerkesztő-riporterként dolgozott a budapest Nap TV-nél. Aztán a TV2 1997-es indulása számára is nagy áttörés volt, hiszen ő volt a magyar kereskedelmi csatorna első női időjósa. Bár az alábbi videóban egy 2001. augusztus 10-i időjárás-jelentést láthattok, ez mit sem változtat azon a tényen, hogy az akkor 31 éves Barta Sylvia már 20 éve is az ország egyik legcsinosabb televíziós személyisége volt.

Sylvia még most is rendszeresen köszönti a nézőket a TV2 időjárás-jelentő műsorában, és sokaknak aranyozza be a napját ezzel. Nemrég ért véget Mozdulj Barta Sylvivel című rovata, amiben hazai hírességeket mozgatott meg, különféle testmozgásokat, koreográfiákat végzett velük egy-egy zeneszámra.

A magyar időjós a napokban töltötte be 53. életévét, születésnapját pedig kényeztetéssel, wellnessezéssel töltötte.

„Kényeztetést, figyelmes törődést kaptam a születésnapomra! Nehéz, zsúfolt évet és több szülinapi meglepetéspartit sikerült kipihennem néhány nap alatt! A férjemmel a Mátrában egy csodálatos wellness szállodában ünnepeltünk kettesben! A gyerekeink és #ladykutya miatt sem szerettünk volna messzire utazni, így Budapesttől egy órányira a hazai hegyekben, jó levegőn, gyönyörű helyen töltődtünk fel és szakadtunk ki a hétköznapok monotóniájából! Nagyon jó volt, még sok ilyet kívánok magunknak!”

A csodatestű Barta Sylvia többek között egy bikinis képet mellékelt a posztjához, amivel köszönetet mondott azoknak, akik gondoltak rá, és felköszöntötték őt a születésnapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás