promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fiatal voltam – védekezett a magyar rádiós műsorvezetőnő, miután kikerült egy észveszejtő képe a közösségi médiába
Borítókép:  YouTube / Bencze házhoz megy – Sláger TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pordán Petra leleplezte magát – ilyen volt érettségizőként.

A rádiós műsorvezetők élete nem csupa fény és csillogás, különösen a téli időszakban, amikor – ha esik, ha fúj – természetesen minden körülmények közt be kell jutni a stúdióba. Ez különösen nehéz lehet a reggeli műsorok házigazdáinak, a szépséges Pordán Petra is minden hétköznap reggel 6-kor veszi fel a munkát, hogy 10 óráig zenés ébresztő műsort szolgáltasson Somogyi Zoltánnal párban.

A rádiós műsorvezetőket sokan csak a hangjuk alapján ismerik meg, Petra azonban szerencsésebb helyzetben van, hiszen a közösségi médiában is több tízezren követik, és a rajongói szó szerint minden rezdülését árgus szemmel figyelik.

A Sláger FM bombázó műsorvezetője legutóbb egy olyan fotót tett ki az Instagramra, amitől a követői rögtön elolvadtak. Az érettségi idején készült képről van szó, amelyen egy fiatal, de céltudatos lány arca tekint ránk.

„Amikor én még kislány voltam. Na, jó, nem kislány, hanem 18 éves... de, kérem, mi az a szemöldök?”

– tette fel önkritikusan a kérdést Petra, mire a legtöbben persze a védelmére siettek, bőven akadtak olyanok, akiknek a mai vastagra kihúzott szemöldökök helyett sokkal jobban tetszik az akkori vékonyka csík.

Az érettségiző kép (tablókép?) valóban a maga természetes szépségében ábrázolja a műsorvezetőt, aki csupán diszkrét rúzst visel magán, és tényleg felesleges lett volna bármiféle cicoma, hiszen a hatalmas őzikeszemei úgyis magukra irányítják a figyelmet. Érdekes lenne megnézni azt is, milyen ruhát viselt erre az alkalomra Petra, hiszen abból csupán egy fehér pánt látszik, és szinte meztelenül hagyta a vállát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás