promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most bárki beleshet Schobert Lara formás mellei közé, nagyon dögös Rubint Réka lánya
Borítókép:  TV2 play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű nő lett Schobert Norbi és Rubint Réka lányából.

Az utóbbi években, évtizedekben szinte folyamatosan hallhattunk Schobert Norbiról és Rubint Rékáról, de most eljött az ideje annak, hogy a gyermekeik is meghódítsák az országot. A sztárpár legidősebb gyermeke, Schobert Lara a Sztárban sztár leszek! online riportereként bizonyított nemrég, az öccse, Schobert Norbika pedig megnyerte a Farm VIP-t – ráadásul mindketten szerepeltek a Szerencsekerékben is, ahol Schobert Lara nem kicsit bakizott:

A 19 éves Schobert Lara közel 300 ezer követővel már az Instagramot is maga alá gyűrte, és ez nem meglepő, hiszen rendszeresen rak ki magáról szuperdögös képeket. Úgy tűnik, hogy már most pontosan tudja, hogyan lehet feltörni a népszerű közösségi platformon, és a rajongói legnagyobb örömére most is posztolt pár csábító fotót, amikkel természetesen ismét nagy sikert aratott.

Schobert Lara feszülős, fekete nadrágban és felsőben reklámozott pár terméket, az egyik kép pedig kicsit felülről készült róla, így bárki büntetlenül beleshetett a formás mellei közé – valóban egész tekintélyes dekoltázst villantott a csinos, fiatal celeb, akiért egyre többen vannak oda az ellenállhatatlan szépsége és kisugárzása miatt.

Az biztos, hogy Schobert Lara pillanatok alatt képes az ujjai köré csavarni az embereket ilyen felvételekkel, és ki tudja, hogy még mivel lepi meg a követőit a jövőben – és ezt nemcsak az Instagramra feltöltött, vadító fotóira értjük, hanem arra is, hogy milyen izgalmas projekteket fog elvállalni idén, és a következő években.

Itt lehet megtekinteni Schobert Lara csábító képeit – a második fotó készült róla kicsit felülről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás