promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tökéletes mellek és fenék: elfeledett jelenet Schell Judittól, aki pironkodás nélkül mutatta meg magát a vásznon
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A színésznő idén ünnepli az 50. születésnapját.

Schell Judit hosszú ideje megkerülhetetlen a magyar színházi és filmes életben, az ezredforduló környéke óta kapja a jobbnál jobb szerepeket. A hazai nézők jó része 1996-ban ismerhette meg a Szomszédokból, hiszen 4 éven keresztül volt szereplője az ikonikus szappanoperának.

Az idén áprilisban az 50. születésnapját ünneplő színésznő 2020-ban egy esztendőre Spanyolországba költözött, de továbbra sem felejtették el, a közelmúltban például ő alakíthatta Zámbó Jimmy özvegyét A Király című RTL-sorozatban.

Schell Judit magánéletéről nem sokat lehet tudni, ebből a szempontból nem tartozik a mindent kirakatba tévő magyar sztárok sorába. Az első gyermekét még főiskolásként, 21 évesen szülte, később pedig két közös porontyuk lett Schmied Zoltán színművésszel, a pár azonban 2020-ban bejelentette a szakítását.

A barnásszőke színésznő sohasem rettent meg attól, ha a vásznon esetleg lengébb öltözetben kellett megmutatnia magát, de miért is aggodalmaskodott volna ezen, hiszen a természet egészen elképesztő, mondhatni bomba alakkal ajándékozta meg.

Alighanem sokak számára emlékezetes a 2005-ben forgatott Csak szex és más semmi egyik nyitójelenete, amelyben az akkor 32 éves Judit csupán egy szexi fekete bugyiban, melltartó nélkül toporog az erkélyen, nevetésre és füttyögésre ingerelve a járdán dolgozó munkásokat, illetve a Csányi Sándor által játszott főszereplőt (7:00-tól az ominózus jelenet):

Valószínűleg kevesebben emlékeznek arra, hogy nem ez volt a szépség egyetlen (fél)meztelenkedése, hiszen például négy évvel korábban szintén megmutatta magát a Vademberek című filmben. Ebben a félig-meddig elfeledett részletben a zseniális Cserhalmi György mellett pucérkodik, előbb a formás melleit mutatva meg, majd a Csak szexben is megcsodált fenekét (44:30-tól érdemes nézni):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás