promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
220 milliót nyert a lottón, és ezt egyetlen dolognak köszönheti a szerencsés férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szerencsés férfi 28 évet várt arra, hogy elvihesse a főnyereményt a lottón.

Magyarországon is rengeteg ember legféltettebb álma, hogy egyszer megnyerje a lottót. Nagyon sokan játszanak, hiszen egy aprócska összegért cserébe akár egy csapásra milliomosok lehetünk, de ehhez persze hatalmas szerencse is kell, hiszen van, hogy akár több évtizeden keresztül nem nyernek komolyabb összeget a játékosok – cikkünk főszereplője is hosszú ideig várt élete egyik legszebb pillanatára.

A 65 éves Jeff Etherington mindig is tudta, hogy egyszer elviszi a főnyereményt a lottón, de valószínűleg ő sem hitte, hogy erre 28 évet kell várnia, ráadásul egyetlen dolognak lesz köszönhető az életre szóló élmény. A gépkezelőként dolgozó férfinek meg kell műteni a térdét, ezért kénytelen volt műszakot cserélni a munkahelyén, hogy elmehessen a kórházba konzultációra – és milyen jól tette.

Jeff Etherington úgy gondolja, hogy a műszakcserének köszönhető, hogy véletlenül generált számokkal elvitte az 500 ezer fontos, vagyis nagyjából 220 millió forintos főnyereményt a lottón, hiszen ha éppen nem akkor, és nem ott lottózik, akkor valószínűleg másé lett volna az a szerencse, ami egyik pillanatról a másikra megváltoztatta az életét.

A férfi és a párja először alig hittek a szemüknek, de végül sikerült felfogniuk, hogy mekkora összeggel gazdagodtak. Jeff Etherington a főnökének is elmondta a dolgot, aki egyből arra gondolt, hogy most biztos fel fog mondani, de ez nem így van, továbbra is dolgozni akar a lottónyertes.

Az újdonsült milliomos szinte rögtön lefoglalt magának és a szerelmének egy luxusnyaralást, majd az esküvőre is költeni fognak a nyereményből – de természetesen nem akarják elherdálni a pénzt, nehogy úgy járjanak, mint az alábbi cikkünk főszereplője, aki kétszer is nyert, mégis elszórta a hatalmas összegeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás