Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi egy Pravdával köszöntötte fel magát a születésnapján – politikai az üzenet?

Tóth Andi egy Pravdával köszöntötte fel magát a születésnapján – politikai az üzenet?

Színes

Tóth Andi egy Pravdával köszöntötte fel magát a születésnapján – politikai az üzenet?

Színes

Promotions 08:38

Az énekesnő 24 éves lett.

Tóth Andi a magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb győzteseként indította pályáját, hiszen 2014-ben még alig töltötte be a 15. életévét. Az énekesnő azóta a média és a közösségi média meghatározó szereplőjévé vált, bár meglehetősen megosztó személyiségként tartják számon.

Andi vadócsága sokaknak bejön, ezt bizonyítja például a 416 ezres Instagram-követőtábora, másoknak viszont nem túl szimpatikus, ami a képei, videói alá kitett kommentekből is átjön. Ezt történt a napokban is, az énekesnő szülinapi köszöntése kapcsán.

„A kevesebb néha több! Itt is! Belőled is! Miért kell mindent túltolni magadon és magad körül? Ha így folytatod, 30 éves korodra kb. 50-et fogsz élni, és úgy is fogsz kinézni! Olyan szép nő vagy és olyan tehetséges! Pont az ellenkezőjét váltod ki az emberekből, mint amit szeretnél. Boldog szülinapot!”

– szólt hozzá az egyik követője, és a kommentről alig lehet eldönteni, hogy dicséretnek vagy dorgálásnak szánta. Az illetőnek alighanem azzal lehetett baja, hogy Andi a maga keresetlen stílusában ünnepelte január 18-án a 24. születésnapját, egy üveg jóféle ital társaságában.

A pezsgősüveget utánzó palack valójában kávéval ízesített vodkát rejt magában, vagyis a Pravda márkanevű itóka sokkal ütősebb a pezsgőnél. Aki még emlékszik a rendszerváltás előtti mindennapokra, az tudja, hogy a Pravda (magyarul: Igazság) a szovjet-oroszok vezető politikai napilapja volt, a kommunista párt szócsöve, de hivatalosan már 1991-ben megszűnt.

Ki tudja, hogy az üveg lengetése politikai üzenet-e Andi részéről (valószínűleg nem), mindenesetre, a biztonság kedvéért ő is felköszöntötte magát a jeles napon, ezúttal sem hazudtolva meg önmagát:

„Happy birthday to me! @mralkohol.hu meglepett 18-án. Köszönöm, fiúk! Köszönöm mindenkinek, aki felköszöntött!”

Borítókép: Profimedia