Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Való Világ: bedilizett az egyik játékos, mindenképpen ott akarja hagyni az RTL játékát

Való Világ: bedilizett az egyik játékos, mindenképpen ott akarja hagyni az RTL játékát

Színes

Való Világ: bedilizett az egyik játékos, mindenképpen ott akarja hagyni az RTL játékát

Színes

BTP 16:56

VV Lissza rögtön kifejtette, hogy az egész csak egy színjáték.

Bőven túl vagyunk a Való Világ 11 felén, és ahogy közeledünk a végéhez, úgy lesz egyre nagyobb az izgalom. Bár alakultak ki barátságok odabent, ahogyan szerelmek is, de lassan már mindenki szeme előtt csak a 36 millió forint fog lebegni, ami nem kis pénz.

Az RTL luxusbörtönében még jelenleg kilenc versenyző van bent. Az ilyenkor nem meglepetés, hogy a játékosok többsége kezd kicsit besokallni a bezártságtól. Ez a kint lévőknek sem könnyű, és ezt az is jól mutatta, hogy VV Sajtival például szakított a szerelme. Ő akkor esett szét igazán, és fontolgatta, hogy feladja érte a versenyt. Végül úgy volt vele, hogy párbajban kell távoznia, ezért hívta ki a barátját, VV Barnát, aki végül visszatért a villába.

Sok érzelem elszabadult az utóbbi napokban a Való Világban, és ezért került VV Márió arra a pontra, hogy fel akarja adni az RTL játékát. Úgy érezte, hogy a VV Lisszával való kapcsolata abszolút mérgező, ezért nem fogja kibírni vele bent tovább.

VV Lissza persze rögtön kifejtette, hogy szerinte csak színjáték ez az egész. VV Ákos nyersen fejezte ki magát, és rögtön odamondta Máriónak, hogy ő magasból tesz rá, hogy feladja-e a játékot, vagy sem.

Végül a Való Világ 11 művészlelke, VV Kriszti lépett közbe, hogy összehozzon egy párterápiát. Végül csak annyi volt a dolga, hogy Lissza és Márió egy szobába kerüljenek. Utóbbi tényleg a szakadék szélére került. Vajon tényleg szétesett, vagy csak színjáték az egész?

A dráma még tovább mélyült, amikor az RTL luxusbörtönének a lakói elmondták, hogy miért jelentkeztek a játékba. Annyi biztos, hogy Márió egy mély gödörbe került. Ha megjátssza, akkor roppant jó színésszel van dolgunk.

Borítókép: RTL