promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért született Szabó Zsófi Orosházán? Meglepő lesz a válasz
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez az ízig-vérig fővárosi celeb egyik nagy titka.

Szabó Zsófi a mai magyar celebvilág egyik legnépszerűbb alakja, akit műsorvezetőként, színésznőként és influenszerként is sokan szeretnek, és árgus szemekkel követik a pályája alakulását.

Az édesapja, Szabó Gyula színész szintén rengeteg örömteli pillanatot szerzett a magyar nézőknek, legyen szó akár színpadi, akár filmes-tévés munkáról, vagy szinkronizálásról – Columbo hadnagyot el sem tudnánk más hangján megszólalni magyarul.

Zsófi édesanyja, Madarász Pálma kevésbé van a rivaldafényben, talán azért, mert ő civil foglalkozást választott. A ma is csupán 60 éves hölgy egy budapesti kórház kondicionáló osztályán dolgozott szakápolóként, amikor megismerkedett a nála 33 évvel idősebb sztárral.

Szabó Gyula akkor nem volt jó állapotban, mert a volt felesége kómában feküdt, haldoklott, és a színészt az ezzel járó pluszterhek teljesen kikészítették, idegkimerültség miatt kellett erősítésre befeküdnie.

Pálmával akkor került közelebbi kapcsolatba, és 1987-ben össze is házasodtak, a következő esztendőben pedig megszületett Zsófi lányuk. De miért éppen Orosházán jött a világra ez az ízig-vérig fővárosi celeb?

Sok köze nincs a Békés megyei városhoz, az édesanyjának viszont annál több. Bár maga is Budapesten dolgozott a nyolcvanas évek végén, valójában orosházi születésű, és úgy gondolta, az lenne a legszebb, ha a gyermekei is ott jönnének a világra.

„Nagyon jó érzés volt a színpadon állni, és tudni, hogy én idevalósi vagyok. A közönség soraiban biztos ültek anyukám régi ismerősei, iskolatársai, vagy a barátnőinek a gyerekei, szóval valóban különleges érzés volt”

– nyilatkozta Zsófi egy helyi fellépése után az Oroscafe.hu oldalnak. Elárulta azt is, hogy az első ottani emléke az öccse születése volt, és az, hogy nagyon siettek Orosházára, mert az édesanyjuk a kis Gyulát is ott akarta világra hozni. A színésznő szívesen emlékezik vissza a nagymamájára is, aki egy rózsaszín panellakásban lakott, és sokat jártak együtt vele a piacra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás