promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Gundel Takács Gábor ritkán látható gyönyörű felesége, akivel 32 éve együtt vannak

Így néz ki Gundel Takács Gábor ritkán látható gyönyörű felesége, akivel 32 éve együtt vannak

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ritkán láthatjuk Gundel Takács Gábor feleségét.

A Géniusz című kvízműsor vezetője, Gundel Takács Gábor 32 éve van együtt feleségével, Czeglédi Ágotával, aki fogorvosként dolgozik. Közös életük alatt három gyermekük született, akik már mind felnőtt emberként a maguk útjukat járják.

A 29 éves Gergely a legidősebb közülük, három évvel fiatalabb a 26 éves Anna, és szintén három évvel fiatalabb Bence.

Gundel Takács Gábor nemrég így nyilatkozott a Best magazinnak a házasságáról és a szerelmükről:

„32 éve vagyunk együtt a feleségemmel, mind a kettőnknek ez az első házassága. Nyilvánvalóan az első lángoló szerelem mára átalakult ragaszkodássá, szövetséggé, nagyon erős bizalommá. De mindehhez az kellett, hogy tudtuk, együtt erősebbek vagyunk, kiegészítjük egymást”.

A műsorvezető szerint azért egészítik ki jól egymást a feleségével, mert ő egy álmodozó típusnak vallja magát, míg Ágota racionális beállítottságú. Gábor elmondása szerint sokat tanul feleségétől a racionalizmusról, míg élete szerelme sok mindenben engedett a közös életük során. Gundel Takács Gábor azt is elárulta, hogy bár a gyermekeik már felnőttek, gyakran látogatják meg őket.

„A gyerekek már kirepültek a fészekből, így ketten folytatjuk az életünket, együtt megyünk tovább, együtt kezeljük a problémákat, amik esetleg adódnak. Nap mint nap erősítjük egymást. Persze a két fiam és a lányom gyakran jön haza. Ha úgy adódik, segítséget kérnek, együtt hozunk döntéseket. A feleségemmel jól tudjuk, ha nem jönnek, az bizonyos szempontból jó jel, mert akkor minden rendben van”

- mondta a műsorvezető, akinek ritkán látható feleségéről alább láthattok közös képet.

Így néz ki Gundel Takács Gábor felesége, Czeglédi Ágota:

[[k]]

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás