promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Gundel Takács Gábor ritkán látható gyönyörű felesége, akivel 32 éve együtt vannak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ritkán láthatjuk Gundel Takács Gábor feleségét.

A Géniusz című kvízműsor vezetője, Gundel Takács Gábor 32 éve van együtt feleségével, Czeglédi Ágotával, aki fogorvosként dolgozik. Közös életük alatt három gyermekük született, akik már mind felnőtt emberként a maguk útjukat járják.

A 29 éves Gergely a legidősebb közülük, három évvel fiatalabb a 26 éves Anna, és szintén három évvel fiatalabb Bence.

Gundel Takács Gábor nemrég így nyilatkozott a Best magazinnak a házasságáról és a szerelmükről:

„32 éve vagyunk együtt a feleségemmel, mind a kettőnknek ez az első házassága. Nyilvánvalóan az első lángoló szerelem mára átalakult ragaszkodássá, szövetséggé, nagyon erős bizalommá. De mindehhez az kellett, hogy tudtuk, együtt erősebbek vagyunk, kiegészítjük egymást”.

A műsorvezető szerint azért egészítik ki jól egymást a feleségével, mert ő egy álmodozó típusnak vallja magát, míg Ágota racionális beállítottságú. Gábor elmondása szerint sokat tanul feleségétől a racionalizmusról, míg élete szerelme sok mindenben engedett a közös életük során. Gundel Takács Gábor azt is elárulta, hogy bár a gyermekeik már felnőttek, gyakran látogatják meg őket.

„A gyerekek már kirepültek a fészekből, így ketten folytatjuk az életünket, együtt megyünk tovább, együtt kezeljük a problémákat, amik esetleg adódnak. Nap mint nap erősítjük egymást. Persze a két fiam és a lányom gyakran jön haza. Ha úgy adódik, segítséget kérnek, együtt hozunk döntéseket. A feleségemmel jól tudjuk, ha nem jönnek, az bizonyos szempontból jó jel, mert akkor minden rendben van”

- mondta a műsorvezető, akinek ritkán látható feleségéről alább láthattok közös képet.

Így néz ki Gundel Takács Gábor felesége, Czeglédi Ágota:

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás