promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jean-Claude Van Damme lányának a bugyija őrülten bevág, de Bódi Sylvi ennél is tovább ment – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Georgina Mazzeo is alaposan beindította a karrierjét a villantásaival.

Kevesen tudják, hogy Jean-Claude Van Damme-nak bizony van egy gyönyörű lánya. Bianca Van Damme Anno a gyorskorcsolyázás volt a szenvedélye, de sérülés miatt ezt abba kellett hagynia. Később megkedvelte a harcművészeteket, szóval az édesapja időtöltéséből is ragadt rá valami. Bianca modellkedik is, és legutóbb olyan kiegészítőkben pózolt, amik szinte semmit se takarnak. Gyakorlatilag mindegy lett volna, ha Bianca fel se veszi azt a bugyit.

Bódi Sylvi Magyarország egyik legnagyobb szexikonja volt, aki anno 1996-ban már tiniként a szépségversenyek egyik sztárja lett és sorra zsebelte be a díjakat. Több mint 20 évvel ezelőtt, 2002-ben meg is választották Magyarországon az Év Playmatejének. Valóban láthattuk őt szőke hajjal, vadító bőrszerkóban, de teljesen pucéran is, és ennek még most is hódol, persze csak visszafogottan. Bódi Sylvi sosem teregette ki a magánélete részleteit a médiában, de most szingliként tengeti a mindennapjait vidéken, ahol nagyon jól érzi magát. Mostanság a dézsafürdőzés tudja a legjobban kikapcsolni. Azért rúdtáncolás közben is megmutatjuk őt nektek.

A mai válogatást Georgina Mazzeo dögös képeivel zárjuk. A Miamiban élő modell nagyon összekapta magát, mert már 4,8 millió követője van Instagramon és TikTokon is. Mind a két helyen előtérbe helyezi a kívánatos testét, szóval ezen nem igazán lepődünk meg.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás