promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyiban mutatta meg magát Curtis barátnője, míg Kylie Jenner a melleivel hódít – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Milou Tamara dögös képei is el fogják űzni a szürke felhőket.

Voltak anno pletykák, hogy Curtis és Barnai Judit szakítottak egymással. Nos, valószínűleg voltak hullámvölgyeik, de továbbra is száz százalékosan kitartanak egymás mellett. Ez jól bizonyítja, hogy azóta bőven osztottak meg közös képeket az Isntagram-oldalukon. Barnai Judit ráadásul azt is megmutatta a követőinek, hogy milyen elképesztően dögös bugyiban. Curtis közben egy nyaralós képpel köszöntötte fel a szerelmét. Azt kívánta neki, hogy minden álma teljesüljön.

Tavaly februárban született meg Kylie Jenner és Travis Scott második gyermeke. Volt már arra példa, hogy a pár szakított egymással, de azóta ismét dúl a szerelem közöttük. Kylie szokásához híven elég hamar vissza tudta nyerni a bombaformáját. A Kylie Cosmetics és a Kylie Skin nevű sminkbirodalom tulajdonosa újra villantott az Instagramon a több mint 378 millió követőjének.

Végül érkezzenek zárásként Milou Tamara kívánatos fotói. A dögös lány nem csak remek influenszer, hanem meg nagyon tehetséges lemezlovas is. Valószínűleg bármelyik bulin be tudná indítani a hangulatot. Rajta is olyan tökéletesen áll a bikini, mintha ráöntötték volna.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás