promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci aránytalanul drága karórát viselt a TV2 gyerekshow-jában?
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy Rolexet viselt a felvételen, de lehet, hogy az ide sok volt.

Nemrég indult el újra a TV2 csatornáján a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vidám show, amely 2017-ben mutatkozott be Magyarországon, így immár a 3. évadánál tart. Ebben tűnt fel most Gáspár Laci is, akivel kapcsolatban egy érdekes dologra figyeltek fel a szemfüles nézők.

Sokan ugyanis nem a műsor történéseit figyelik, hanem azt, hogy a résztvevők milyen ruhákban vannak, milyen a hajuk, mit hordanak magukon. Így szúrta ki valaki Gáspár Laci drágának tűnő karóráját is, és ha már észrevette, gyorsan meg is kérdezett róla egy szakértőt.

Aki ki más lehetne, mint Lakatos Zsolt, neki a Beszéljünk órákról nevű TikTok-csatornája ugyanis kifejezetten ezzel a témával foglalkozik, és egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Aligha tudják ilyen kérdésekkel megfogni, nincs olyan rossz minőségű kép, amiről ő precízen fel ne tudná ismerni a szóban forgó ketyegőt.

„Ez az óra nem először, és remélhetőleg nem utoljára volt Lacin, több műsorban is szerepelt már vele, például a Megasztár kapcsán én is beszéltem róla. Ez egy Rolex GMT-Master II, amiről azt érdemes tudni, hogy akár három időzóna kijelzésére is képes egyszerre, ezért utazóórának is szokták ajánlani. A piaci ára jelenleg 15–16 ezer euró környékén, vagyis 6 millió forint fölött van”

– sorolta a szakértő, márpedig ezzel az énekes a középkategóriát képviseli a magyar hírességek között. Herceg Erika például egy 8 milliós Rolexszel flangál, míg Cyla egy 5 milliós karórával lepte meg magát, szóval Gáspár Laci tényleg az arany középút ezen a téren. De hát illik egy „gyerekműsorba” ilyet felvenni, ahol akár könnyen megsérülhet? Vagy éppen egy olcsó vacakkal feltűnni lenne ciki?

@beszeljunkorakrol Válasz @biborcka._ részére Gáspár Laci órája a Vigyázat gyerekkel vagyok című műsorból egy Rolex GMT Master II 116713LN ami egy három időzónát kezelni képes arany-acél two-tone utazóóra #órák #karóra #rolex #gáspárlaci #hírességekórái Love You So - The King Khan & BBQ Show
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás