promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tilla szépen beszólt Kiszel Tündének a szépítő filterek miatt, ezt pedig nem hagyta szó nélkül a naptárdíva
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde megajándékozta Till Attilát a naptárával, és erről videó is készült.

Magyarországon már valószínűleg mindenki tisztában van azzal, hogy Kiszel Tünde a naptárak királynője, hiszen már több évtizede minden évben megjelenteti a legendás, csinos képekkel illusztrált kalendáriumát, amire persze hatalmas a kereslet. Idén nagy megtiszteltetésben részesült a TV2 népszerű műsorvezetője, Tilla, ugyanis maga Kiszel Tünde ajándékozott neki egy darabot a saját naptárából.

Kiszel Tünde természetesen egy személyes üzenetet is mellékelt a kedves kis ajándékhoz, ráadásul sármosnak nevezte benne Till Attilát, ami láthatóan nagyon jólesett a hírességnek. Tilla rögtön el is kezdte lapozgatni a retro tematikával rendelkező naptárat, majd megdicsérte a modell sminkesét, és kicsit be is szólt, hogy Kiszel Tünde szépítő filtereket használt a kalendáriumban szereplő fotóknál:

„Till Attila: Barátunk a filter, azt mondod?
Kiszel Tünde: Most ez nagy divat, mindenki rak filtert.”

Tilla meg is jegyezte, hogy ez a naptár egyszer majd valószínűleg nagyon sokat fog érni, Kiszel Tünde pedig helyeselt. Till Attilán látni lehetett, hogy értékeli a naptárdíva kedvességét, bár volt néhány oda-odaszúrogatós megjegyzése, hiszen az egyik képnél megkérdezte, hogy Kiszel Tünde szerepel-e rajta (minden bizonnyal azért, mert annyira felismerhetetlen rajta) – aprócska beszólás, de a kommentek alapján sokan felnevettek rajta, a modell pedig úgy tűnt, hogy nem sértődött meg.

Itt lehet megnézni a videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás