promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elragadóan néz ki Szulák Andra tini lánya – az édesanyja már az udvarlókra is felkészült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szulák Andrea lánya ebben az évben már 16 éves lesz.

Kár lenne tagadni, hogy Szulák Andrea Magyarország egyik legsokoldalúbb művésznője. Színészkedik, énekel, és ha kell, akkor műsort is vezet. Ha visszamegyünk az időben, akkor ide kattintva érdemes megnézni, hogyan nézett ki fiatalon. Ezt a képet anno még Rózsavölgyi Gyöngyi fotóriporter készítette.

A karrierje már erősen sínen volt, amikor elsőként képviselte volna Magyarországot az 1993-as Eurovíziós Dalfesztiválon az „Árva reggel” című szerzeménnyel, de sajnos nem jutott ki. Friderika lett végül az első magyar énekesnő, aki részt vehetett az Eurovízión 1994-ben, de közben Szulák Andreát választották az év énekesnőjének, nem érdemtelenül.

Kicsit későn jött számára az anyaság, mivel a lánya 2007 áprilisában született meg. Rozina édesapja, Gyarmati Gábor azóta Marsi Anikóval van együtt. A bulvármédiában megjelenő cikkek alapján azt lehet kivenni, hogy Rozinához inkább Szulák Andrea áll közelebb. Ez nem is meglepő, mivel imádnak együtt lenni, és közös programokat szervezni.

Anno a Borsnak azt nyilatkozta a művésznő, hogy az idejét is a lányához igazítja, aki jövőre lesz 16 éves. Szulák Andrea nem félti Rozinától az udvarlókat, de az „ifjúkori hülyeségektől” nagyon is. A kíváncsiság ugyebár ebben a korban előjön a tiniknél, és szeretnek mindent a saját bőrükön megtapasztalni.

Szulák Andrea rajongói legutóbb a Duna TV-n, a „Csináljuk a fesztivált!” című műsorában láthatták őt, ahol a „Rejtély” nevezetű dalt adta elő. Mindig óriási lelkesedéssel készül a fellépéseire, és még közel a hatvanhoz is tele van energiával.

Az édesanyja és Rozina gyakorlatilag ragyognak, akárhol is tűnjenek fel együtt. Sokak szerint tényleg ilyennek kell lennie egy anya-lánya kapcsolatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás