promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk teljesen kiakadt Pápai Joci szőrös fenekétől, a TikTokon kelt ki magából
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lakatos Márk olyasmit tudott meg Pápai Jociról, amire érezhetően egyáltalán nem volt kíváncsi.

Az ismert stylist, Lakatos Márk számára nem volt túl rózsás az előző év vége, hiszen hosszú idő után sokak meglepetésére kirakták a Reggeli című műsorból, ez pedig nagyon megviselte őt. Utána el is határozta, hogy változásokat eszközöl az életében, és megpróbálja előtérbe helyezni a pozitivitást és a nyugalmat – majd Kajdi Csaba készített róla egy gúnyos paródiát, ez pedig érthető módon elég rosszul esett neki:

Lakatos Márk persze jelenleg is aktív, hiszen igazi véleményvezérnek számít TikTokon, és sosem fél beleállni egyes magyar celebekbe, ha éppen úgy tartja a kedve. Lassan már annyi hírességgel rúgta össze a port, mint Puzsér Róbert, most pedig úgy tűnik, hogy Pápai Joci miatt akadt ki a stylist, hiszen olyan dolgot tudott meg róla akaratán kívül, ami érezhetően kicsit fel is háborította őt.

Lakatos Márk a TikTokon akadt ki, amiért Pápai Joci elvileg egy televíziós műsorban felfedte, hogy szőrös a feneke, és a felesége segítségével borotválja le. Ennek hallatán állítólag még Ördög Nóra szemei is kikerekedtek, a stylist pedig azon is megrökönyödött, hogy ezek után Pápai Joci kijelentette, hogy az igazi férfiaknak szőrös a fenekük – ami természetesen felveti a kérdést, hogy akkor vajon ő miért borotválja?

Bizonyos szempontból teljesen érthető Lakatos Márk mondhatni kirohanása, hiszen nem nevezhető éppenséggel kulturális csúcspontnak, hogy állítólag Pápai Joci szőrös/szőrtelen feneke volt a téma a tévében, de a Való világ 11. szériájához képest még ez is jobb, akárhogy is nézzük – de az tény, hogy a színvonal nagyon rég volt ilyen mélyen.

Itt lehet megnézni Lakatos Márk videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás