promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme lánya alig bírja eltakarni a mellbimbóját, mikro bikiniben mutatta meg a tökéletes testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bianca Van Damme nem nevezhető éppenséggel szégyenlősnek.

Jelenleg is rengetegen imádják Magyarországon a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb akcióhősét, Jean-Claude Van Damme-ot, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint például a Véres játék, Időzsaru vagy a Tökéletes katona. A világsztárnak három gyermeke van, két fiú, és egy lány, ráadásul bizonyos szinten mindannyian a nyomdokaiba léptek – bár a lányáról nem a kimagasló színészi képességei miatt beszélnek az emberek.

Van Damme lánya, Bianca Van Damme jelenleg 32 éves, és hosszú ideig színésznőként próbálkozott betörni Hollywoodban, még ki is gyúrta magát, hogy olyan akciószerepeket kaphasson, mint az édesapja, és ezzel vigye tovább a családi örökséget. Sikerült pár kisebb filmben szerepelnie, de sajnos nem jött össze neki a nagy áttörés, ezért inkább más művészeti irányba haladt tovább.

Bianca Van Damme sokszor szinte teljesen meztelenül pózol különböző művészeti projektek kedvéért, amiknek a középpontjában a fájdalmasan tökéletes teste van. Van Damme lánya a minap ki is rakott magáról pár felvételt, amiken a mellbimbóit alig takaró mikro bikiniben csodálhatjuk meg az ellenállhatatlan alakját, aminek láttán egyből világossá válik, hogy miért olyan népszerűek a bevállalós, pucérkodós munkái.

Az biztos, hogy Bianca Van Damme elképesztően gyönyörű, vagyis minden bizonnyal jól döntött azzal, hogy irányt váltott, és inkább egy intimebb vonalon folytatja tovább a pályafutását, hiszen így a maga ura lehet, és azt csinál, amit csak akar – emiatt pedig egyre több rajongója/hódolója van, akik alig várják, hogy ehhez hasonló posztokkal lepje meg őket:

Ebben a cikkünkben van róla pár olyan kép is, amiken ki kellett cenzúráznia a mellbimbóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás