promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mihalik Enikő totál pucéran lubickolt a zuhanyzóban, a magyar modell nem éppen szégyenlős
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mihalik Enikő, az ismert magyar modell ruha nélkül pózolt a fürdőszobában.

A békéscsabai modell egyébként abszolút a visszafogottabb és a csendesebb magyar celebritások közé tartozik. A karrierje 2002-től ível felfelé, amikor is az Elite Model Look évi negyedik helyezettje lett.

Mindössze tizenöt éves korában fedezték fel őt, egy bevásárlóközpontban. Több mint 50 nemzetközileg jegyzett divatcéggel, tervezővel dolgozott együtt karrierje során, ami elképesztő teljesítménynek számít kis hazánkból indulva. 

2009-ben még a Victoria's Secret divatbemutatóján is szerepelt, 2016-ban pedig a Hónap Playmate-je volt a Playboy magazinnál. Kevesen tudják, de baráti viszony ápol Magyarország legismertebb modelljével, Palvin Barbarával. Randizott már dán labdarúgóval és amerikai üzletemberrel, azonban 2021-ben férjhez ment Korányi Dávidhoz, akivel 2020-ban ismerkedtek meg New Yorkban.

Dávid egyébként ismert közgazdász, diplomata, energiapiaci szakértő, és Karácsony Gergely budapesti főpolgármester egykori városdiplomáciai főtanácsadója, az Action for Democracy alapítója és ügyvezetője.

 [[c]]

Enikő és Dávid kislánya, Eva Rose 2021. júniusában született, a 35 éves modell tehát már anyuka, ezzel együtt elképesztően szép és csinos még mindig. Instagram oldalán többnyire visszafogott képeket szokott közzétenni, most azonban pikáns fotósorozatot publikált.

Miközben bőrápolási szokásait mutatta be a nagyérdeműnek, tisztán látszik, hogy anyaszült meztelenül tartózkodik lakásának fürdőszobájában. A pikáns fotók a képzeletre bízzák a történet jelentős részét, azonban Enikőtől már ezek a képek is felettébb pajzánnak számítanak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás