promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Lesz*rom, ki mit gondol!” - G.w.M polgárpukkasztó üzenetet küldött a születésnapján
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M 26 éves lett, és kemény üzenetet küldött a születésnapján.

G.w.M egyik pillanatról a másikra egy megosztó személyiség lett. Amíg nem jött össze Kulcsár Edinával, addig csak a rajongói ismerték a nevét, viszont az elmúlt egy évben Magyarország egyik legfelkapottabb celebe lett, akit sokan szeretnek, de sokan utálnak is.

A napokban az kezdte el foglalkoztatni az embereket vele kapcsolatban, hogy honnan is származhat a mesés vagyona, amiből luxusjárgányokra, ingatlanokra, szállodák kibérlésére futja, hiszen a G.w.M Music Production Kft. - ami a rapper kiadó cége, és amivel állítólag sokkal többet keres, mint a fellépéseivel - nem egy létező cég, és a honlapja is csak egy webshop, ahol G.w.M feliratú cuccokat lehet vásárolni.

Varga Márk január 8-án töltötte be a 26. életévét, de már most több pénze van, mint amennyiről valaha is álmodott. A rapper elmondása szerint néhány éve még ennivalóra sem tellett neki, most pedig úgy szórja a milliókat, mint Kasza Tibi a fárasztó poénokat. Nem véletlen, hogy éppen kettejüket hoztam össze ebben a mondatban, hiszen G.w.M lesz a Szerencsekerék hétfői adásának sztárjátékosa.

Varga Márk tisztában van azzal, hogy sokan nem kedvelik őt, de ez őt egyáltalán nem érdekli. Erre építette fel a születésnapi üzenetét is, ami felér egy polgárpukkasztással. G.w.M kemény szavakat használt az ünnepi posztjában, amikkel beolvasott a rosszakaróinak is.

„Huh… ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után… mind1 ki mit gondol lesz@rom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás