promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien áttetsző bikiniben tárta elénk a gigamelleit, sose volt még ilyen dögös
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Élete eddigi talán legbevállalósabb fotóját osztotta meg a gyönyörű Vasvári Vivien.

A legtöbben valószínűleg a Feleségek luxuskivitelben című reality sztárjaként ismerik Vasvári Vivient, aki a műsorban mindenkit megbabonázott a szépségével. Annak idején az exférjével megnyerték a Nyerő Páros 2. évadát, illetve A Farm VIP-ben is szerepelt a több, mint 830 ezres követőtáborral rendelkező influenszer – de sokan még mindig nem tudják, hogy igazából mit is csinál a híresség.

Vasvári Vivien elvileg üzletasszony, lakberendező és influenszer, de néha színésznőként is bizonyít. Ha valakiben esetleg felmerülne a kérdés, hogy vajon miért is van neki több követője, mint mondjuk Tóth Andinak vagy Majkának, akkor elég csak megtekinteni a profilját, ugyanis tele van vadítóbbnál vadítóbb fotókkal, amiken elképesztően kívánatos az egykori luxusfeleség – aki amúgy a minap ismét egy forró poszttal jelentkezett.

Áttetsző, egészen extrém bikiniben pózolt Vasvári Vivien, aki a már-már intimnek nevezhető felvétellel természetesen pillanatok alatt felforrósította a hangulatot, hiszen talán még sose tárta elénk ennyire a fájdalmasan tökéletes testét – nem csoda, hogy csak úgy záporoztak a képhez a dicsérő, egyes esetekben egészen kiéhezett kommentek.

Vasvári Vivien ismét bebizonyította, hogy ő az ország egyik legdögösebb nője, hiszen még csak meg se kellett erőltetnie magát ahhoz, hogy mindenkit feltüzeljen ebben a bevállalós fürdőruhában. Az biztos, hogy az influenszer kifejezetten figyelemfelkeltő jelenségnek számít bikiniben, hiszen hihetetlenül gyönyörű – itt lehet megnézni a fent említett, őrülten szexi felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás