promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M odapirított a rongyrázását kritizálóknak, sok magyar felháborodott Kulcsár Edina vőlegényének stílusán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M, azaz Varga Márk, Kulcsár Edina vőlegényének a vagyona körül valami nem stimmel. A vádakra az érintett is reagált most pár szóban.

G.w.M gyakorlatilag Magyarország Gucci-felelősévé nőtte ki magát az elmúlt évben. Szinte minden dalában megemlíti valamilyen formában, hogy micsoda pompában, dúsgazdagságban élik az életüket. Eszünkbe juthat a néhai Berki Krisztián is a rongyrázásáról, hiszen sokan találgatják, valóban ennyire jómódú-e a rapper, vagy ez csupán egy szerep.

A Privát Kopó nevezetű bűnügyi magazin ásott a történet mélyére a napokban, viszont ők sem jutottak messzire. Kiderítették, hogy az a bizonyos kiadócég, amellyel G.w.M életstílusát magyarázzák, egyszerűen nem létezik. A hivatalos cégnyilvántartás szerint egyáltalán nem is szerepelt a nyilvántartásukban ilyen nevű cég, sőt, G.w.M egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel, és soha nem is rendelkezett. A témáról bővebben az alábbi cikkünkben olvashatsz.

Pár hete debütált csupán Varga Márk és Kulcsár Edina közös nótája, a Boldogság, szombaton azonban újabb G.w.M-sláger láthat napvilágot. Már amennyiben előbbit slágernek nevezhetjük, hiszen a dislikeok gyakorlatilag átütötték a plafont a koprodukció YouTube-videója alatt. 

A nagy bejelentést a Facebook oldalán közölte a fenegyerek rapper.

A bejegyzés végén pedig látható egy Daniel Cohen idézet is. 

„Az irigység jobban megváltoztat a sikernél"

- idézett G.w.M. 

Feltehetően ezzel kijátszotta azt az ütőkártyát, amelyet sok híresség ki szokott pörgetni, miszerint aki kritizálja őket, az nemes egyszerűséggel irigy. Egy azonban biztos, ha tippelnünk kell, a Kötelék című új nótában is nagy hangsúlyt kaphat majd Varga Márk szédületes vagyona a dalszövegben. A műfaj hazai fekete öves nagymesterei is feltűnnek majd a szerzeményben, akiket lassan minden második trending nótában láthatunk: Burai Krisztián és Missh is.

Íme G.w.M közös száma menyasszonyával és gyermekének leendő anyukájával, Kulcsár Edinával.

[[v]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás