promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valami bűzlik G.w.M vagyona körül, illegális huncutság lehet a háttérben?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M a nem létező cégéből gazdagodott meg, pedig pár éve még enni sem volt miből. Honnan a hirtelenjött vagyona?

Egyesek szerint G.w.M könnyen juthat Berki Krisztián sorsára. Mint köztudott, Berki Krisztián luxusélete csak látszat volt, valójában sosem volt egy vagyonos ember, de jól elő tudta adni mások előtt. Varga Márk, azaz G.w.M pedig 26 éves korára látszólag elért mindent, amiről Berki csak álmodni tudott.

60 milliós, S-osztályú Mercedesszel járkál, emellett van neki egy méregdrága Porsche Panamerája is, menyasszonyát, Kulcsár Edinát egy 24 milliós Porsche Mecannal lepte meg, gyermekének 50 millióért vett lakást, kizárólag márkás luxuscuccokat és ékszereket hord, ráadásul egy egész luxusszállodát kibérelt azért, hogy romantikus körülmények között, kettesben kérhesse meg szerelme kezét. Honnan ez a mesés vagyona, mikor néhány éve még alig tellett neki ennivalóra? G.w.M-nek egy ideje nem lehet már nyomon követni a jövedelmét, nem létező cégekkel magyarázza a meggazdagodását, szóval biztos sokakban felmerült már a gyanú, hogy illegális huncutság lehet a háttérben.

A Privát Kopó nevű bűnügyi magazin megpróbálta kideríteni, hogy honnan szerzi a millióit G.w.M, de őszintén szólva nem sokra jutottak. De ugorjunk kicsit vissza az időben! Varga Márk 5 évvel ezelőtt, 2018 januárjában lett egyéni vállalkozó "előadó-művészet" tevékenységi körrel, aminek a hivatalos cégnyilvántartásban is utána lehet nézni. Ennek a vállalkozásnak a bázisa egy Budapest 9. kerületi, lepukkant tömbházban volt, ahol 2022 novemberében a Hal a tortán-t is forgatták. Ez volt az a lakás, ahol G.w.M vendégül látta celebtársait.

Varga Márk egyéni vállalkozása nem volt hosszúéletű, ugyanis 2019 novemberében meg is szüntette azt. Pár hónappal később a YouTube-on jelentette be, hogy megalapította G.w.M Music Production nevű kiadócégét.

„Egyelőre titkosak a nevek, hogy kik lesznek benne, de hatalmas tehetségek lesznek, hatalmas slágerekkel, mindennel, mi leszünk a producerei. Elkezdtünk menedzserkedni, kiadni dalokat, producerkedni, satöbbi. Hamarosan robban a kiadóból az első bandának az első slágere. Szóval: megvan a kiadó!”

- mondta akkor G.w.M.

Sajtóinformációk szerint Varga Márk havi 12 millió forintot keresett a saját fellépéseivel, de a kiadócégével annyit kaszál, hogy a koncertjei zsebpénznek számítanak a G.w.M Music Production bevételei mellett. Ezzel csak egy bökkenő van: hogy az a kiadócég, amivel G.w.M vagyonát és luxuséletét magyarázzák, nem létezik. A hivatalos cégnyilvántartás szerint soha nem is létezett ilyen nevű cég, mi több, G.w.M egyetlen gazdasági társaságban sem rendelkezik tulajdonrésszel, és soha nem is rendelkezett. A G.w.M Music Productionnek pedig - ami ugyebár állítólag egy kiadócég - csupán egy webshopja van, ahol G.w.M feliratú termékeket lehet vásárolni. A honlap impresszumában pedig egy Creals.com Kft. van feltüntetve, mint szolgáltató és kapcsolattartó.

„Cégünk, a Creals.com Kft. 2011-ben alakult. Eleinte kizárólag ruházati termékek gyártásával és dekorálásával foglalkoztunk kisebb tételekben. Fő tevékenységünk továbbra is a ruházat, de időközben ez kiegészült reklám termékek forgalmazásával, logózással, nyomdai termékek gyártásával és egyéb, iparághoz kapcsolódó szolgáltatásokkal.”

- olvasható a cég oldalán, ami G.w.M honlapját is üzemelteti.

Magyarán semmi nyoma nincs Varga Márk pénzének, hogy miből telik neki ennyi luxusjárgányra, és több tízmilliós ingatlanokra, de egy biztos: abból a havi 12 millió forintból, amit a fellépéseiért kap - állítása szerint -, nem tudna ilyen fényűző életet élni. Az pedig megint egy másik kérdés, hogy ki számlázza ki ezeket az összeget, vagy egyáltalán számlázza-e bárki is. Hogy hogy jutnak el a pénzek G.w.M-hez, és miként adózik belőle, ezek mind olyan kérdések, amikre egyelőre nincsenek válaszok, de egy biztos: Varga Márk vagyona körül bűzlik valami.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás