promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M exe mindenkit beoltott, aztán érkezett a nagy bejelentés tőle
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, ez a karácsony sem volt elég, hogy meglágyuljanak a szívek. G.w.M exe ugyanis két lábbal szállt bele Kulcsár Edinába. Nézzük alább, mi történt pontosan. 

Valószínűleg nem külnösebben rajong Nagy Melanie - G.w.M exe - Kulcsár Edináért még azután sem, hogy megjelent második videóklipje - legalábbis erre jutott az Origo legújabb cikkében. 

Nagyjából egy éve, hogy - polgári nevén - Varga Márk elhagyta a nőt, hogy Kulcsár Edina kegyeit élvezhesse, és úgy tűnik, hogy a szakítás a mai napig fájdalmasan érinti Melanie-t, illetve könnyen lehet, hogy Kulcsár Edinára gondolt, amikor Instagram-történetében úgy fogalmazott: 

"Mondjuk ahogy mostanában elnézem elférne egy kicsit több önkritika a "művész" világban is. Részemről az éneklés egy kellemes hobbi ez egészen biztos!"

Lehetséges, hogy ezzel Kulcsár Edina nemrég megjelent klipjére gondolt, pontosan persze nem lehet tudni, hogy mi az igazság. A történetre Kulcsár Edina nem reagált, azonban a történet tovább is van. Nagy Melanie utóbb az Instagram-oldalán válaszolt rajongói kérdéseire, és valaki azt kérdezte,hogyan áll most a nő szerelmi élete, amelyre egészen titokzatos választ adott Melanie. 

"Attól, mert az ember nem mutatja, vagy nem beszél róla, nem jelenti azt, hogy nem ismerkedik"

- olvasható a csattanós válasz. A következtetáseket természetesen mindenki maga vonhatja le úgy, ahogy az neki tetszik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás