promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lakatos Márk kegyetlenül vágott vissza Kajdi Csabának, hogy reagál erre Cyla?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kajdi Csaba páros lábbal állt bele régi barátjába, Lakatos Márkba, de őt sem kell félteni, meg is érkezett a válasza.

Lakatos Márk rendszeresen köszörüli a nyelvét a magyar sztárokon, de most ő vált áldozattá, ugyanis régi egykori barátja, Kajdi Csaba szilveszterkor tett közzé egy olyan videót, amiben rajta gúnyolódik. Márk nem érti, hogy ezt mivel érdemelte ki, elmondása szerint Cyla mindig kedves volt vele a privát üzenetváltásaikban, de most úgy érzi, nyilvánosan alázta meg őt.

Bár a két stylist barátsága rég véget ért, azt sose gondolta volna, hogy Csaba ilyen övön aluli ütést fog bevinni neki.

„Elhagyta a képernyőt a képzőművész, író, gasztroblogger, szakács, stylist, art direktor, showman, műsorvezető, színész, travel influenszer, fashion blogger, divattervező, Lakatos Márk”

- mondta a szilveszteri videójában Cyla.

Lakatos Márk nem érti, hogy mi történhetett Kajdi Csabával az elmúlt másfél hónapban. Mikor kirúgták az RTL Reggeli című műsorából, azt írta neki, hogy tudja, milyen rosszul érzi magát, és vigyázzon az egészségére. Mindenesetre a gúnyolódása nem ismeretlen Márk számára, hiszen állítása szerint Cyla már a bartságuk alatt folyamatosan gúnyt űzött a szakmai sikereiből és munkájából.

„A mai napig nem beszéltük át, miért is ért véget a barátságunk. Nyilván én is hibázhattam, bár szándékosan nem bántom meg a barátaimat, de tény, sokszor voltam önző és egoista, ezen az elmúlt években folyamatosan dolgozom. Olyan pedig soha nem fordult elő velem, hogy őt a szakmai életében hiteltelenné próbáltam volna tenni. Vagy akkor fogalmaztam volna meg kritikát, amikor az illető a padlón volt, legyen szó akár Majkáról, akár Győzikéről vagy épp róla. Csak arra tudok gondolni, hogy a toxikus, halálos irigység – ami már a barátságunk idején is élt benne – lehet az oka annak, hogy másfél hónappal a kirúgásom után is ezzel élcelődjön, és ott rúgjon belém, ahol a legjobban fáj. Épp december 30-án mutattunk be a Kioskban nagy sikerrel egy revü-show-t, aminek az art direktora, rendezője és stylistja is voltam egyben, talán ez váltotta ki belőle ezt a régóta benne élő irigységet, mert más magyarázatot nem találok erre”

- nyilatkozott a Blikk-nek Márk.

Kajdi Csaba nem reagált egykori barátja szavaira, hogy hogy fog folytatódni a stylistok botránya, azt egylőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás