promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító: így néz ki most Gesztesi Károly sírja, három évvel a színész elhunyta után
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Három évvel Gesztesi Károly halála után most megmutatjuk, hogy néz ki a színész végső nyughelye.

3 éve már, hogy Gesztesi Károly rosszul lett vezetés közben, és a budapest Ferdinánd hídnál infarktust kapott. Bár az autójával még félre tudott állni, és hiába jött gyorsan a segítség, nem tudtak már rajta segíteni; 2020. január 4-én örökre lehunyta a szemét.

Az ország egyik legnépszerűbb színművészének tragikus halála nagyon megrázta nemcsak a családot és a barátait, de a munkatársait, és az egész országot is. Alakításai és szinkronszerepei miatt rengetegen kedvelték őt, a legtöbben Shrek magyarhangjaként ismerték. Most, hogy bejelentették a Shrek 5. részének készülését, felmerült a kérdés, hogy ki lehetne Gesztesi utódja, aki átvehetné tőle az ogre magyarhangját. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy nem lenne tökéletes választás, hiszen Gesztesi neve teljesen összeforrt Shrek hangjával, de a mai technika segítségével nem kizárt, hogy a színész a legújabb Shrekben is szinkronizálhatja a karaktert.

Ha az örökösei az engedélyüket adják rá, akkor az ukránok fel tudják támasztani a színészt, mégpedig a mesterséges intelligencia, és egy olyan program segítségével, amit már az Obi-Wan Kenobi sorozathoz is használtak.

A Blikk fotós munkatársa a színész halálának évfordulóján kilátogatott a temetőbe, hogy megnézze Gesztesi Károly végső nyughelyét. Fotók is készültek a sírról, amit IDE kattintva tudtok megnézni.

[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás